Buemi: "Daha İyisini Yapamazdım"

yazar:

kategori:

Buemi “15.lik elimden gelenin neredeyse tamamıydı bu yüzden memnunum ancak dereceler çok yakındı ve bir kaç salise çok büyük sıra kazandırabilirdi. Ancak bu herkes için geçerli ve benim turum gayet iyiydi.”

“Bugün pist inanılmaz seviyede gelişti ve düne göre çok fazla yol tutuşu vardı. Bu yüzden gaz ve freni daha zor kullanabildik.”

“Yarışta puan kazanabileceğimiz yere kadar düşersek hoş olur ve bu bir kaç araç geçmemizi gerektiriyor. Ancak antrenmanlarda uzun sürüşlerimiz gayet iyiydi ve burada bir çok kez güvenlik aracı girip sıralamayı değiştirebiliyor. Bu yüzden bekleyip, görelim.”

“Takım, düne göre aracı geliştirmede harika iş çıkardı.” dedi.

16. sıradan başlayacak olan Jaime Alguersuari “Yol tutuşunun az olması ve sıcaklıkların az olması nedeniyle lastikleri en iyi haline getiremedim ancak performansımdan memnun olabilirim çünkü takım arkadaşımın çok arkasında değilim.”

“Dün akşamki yağmur nedeniyle istediğimiz kadar gelişim sağlayamadık.”

“Yarınki yarışta her şey olabilir çünkü Kanada’da her zaman çılgın yarış olur. Pistte kalıp ne olduğunu görmeliyiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Biraz daha zorlasaydın bir Mercedesi geçebilirdin. Geçen sene Button Mclaren için "köpek kadar hızlı" tabirini kullanmıştı. Bence şu an o tabir tam olarak Mercedes GP'yi tanımlıyor. Bir de gelişimi durdursunlar HRT ile ilk yirmiye girmek için savaşsınlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir