Alonso'ya Göre Podyum Mümkün

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Alonso yarışa Lewis Hamilton gibi yumuşak hamurlu lastiklerle başlayacak. Sıralamalarda dördüncü sırayı elde eden Alonso olağanüstü durumların heyecanlı bir yarışa neden olabileceğini söylüyor.

“Red Bull sert lastiklerle sıralamayı tamamladı ki bu sezon boyunca yaşamadığımız bir şeydi. Hamilton ve ben yumuşak lastiklerle başlayacağız ve onlara zıt bir strateji uyguluyor olacağız. Böyle bir mücadelede her şey olabilir.”

“İlk kez başladığımız yerde bitirmeyeceğimiz, birbirimizi takip etmeyeceğimiz, iki uç tur içinde herkesin pite girip çıkmayacağı bir yarış olacak diye düşünüyorum. Biraz fazla yer değiştirme olacak ve umarım eğlenceli olur.”

Ferrari pilotu sıralamalardaki performansından memnun olduğunu ve hedefinin podyum olduğunu söyledi.

“Perşembe günü biri bize gelip sıralamalarda Red Bull’dan saniyenin onda birinden daha az yavaş kalacağımız söylese inanmazdık. Bu yüzden umduğumuzdan daha iyi oldu ve umarım yarın podyumda olabiliriz.”

“İlk dörtten ya da beşten başladığınızda (podyum) burada daima mümkün, ihtimal dahilinde. İyi start, strateji ve zorlayıcı bu pist ile her şey olabilir.”


Yorumlar

  1. umarımmmmm iyi şeyler olur bugünn 🙂 bi podyum gelmeli artıkkk!

  2. umarımmmmm iyi şeyler olur bugünn 🙂 bi podyum gelmeli artıkkk!

  3. alonso 5. turunda en iyi turunu attı ama sanırım 6. turda lastik bozuldu ondan bir tur atmamış olabilir

  4. O hamurla başlanması. Yani atılan tur önemli değil yeni set kullanacak.

  5. En hızlı turun atıldığı lastikle başlanması mı yoksa o hamurlamı başlanması lastik kuralıdır?Alonso nun bşr turu daha vardı ama bunun yerine lastik değişimimi yaptı?Görenler bu konuda bilgilerini sunabilirlermi… birde aynı yumuşak lastikle kaç tur yaptı (Alonso)? Eğer 5 tur yaptıysa ALonso nun ilk beş turda lastik değiştirmesi söz konusu olmayabilir.

  6. McLaren istediğini almışdır.Poll u alarak önlerini boş tutmak istemişlerdir.Önü boş olan McLaren in hızlı olduğunu biliyoruz.Button ne yapar yada yapamaz bilemiyorum ama RedBul lardan kurtulan Alonso için uygun birşeyler olabilir.SC nin yarışa dahil olması bambaşka sonuçlar ortaya çıkarabilirki en komiği RedBull ların pitine yakın bir SC olursa gülmekden yerlere serilirim.

  7. startta temiz tarafta bulunan button'a dikkat etmeli. sonrasında, ilk turlarda (arka arkaya giderlerse), 3. sektörde en başarılı ve hızlı araç olan mclaren'e geçilmemeli. bu şekilde podyum mümkün olabilir. fren katili montreal'de bir red bull aracının yarışdışı kalacağını tahmin ediyorum.

  8. 3.lük çok az bi farkla kaçtı. normalde başta bana 4. olacak deseydiler sevinirdim bende ama şimdi çokta mutlu değilim. ama belliki ilginç bi yarış olacak ve ben bu yarışı malesef netten izlemek zorundayım. iğrenç ve ikidebir takılan görüntüyle.

  9. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ALONSOMMMMMMMM 🙂 şimdi startta redbulalrda sert sende yumusask ii start ve ilk 2 turda lewisn arksnda olsan var yaa aboww :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir