Hamilton: "Mutluyum, Gururluyum"

yazar:

kategori:

Mclaren sürücüsü, son 2 yarışta kazandığı puanlar ile şampiyona da da liderliğe yükseldi ve Kanada’da çıktığı 3 yarışın 2’sini kazanmış oldu.

Hamilton “İnanılmaz bir hafta sonu oldu, harikaydı.”

“Buraya çarşamba günü geldim ve her şey yolunda ilerledi. Taraftarlardan inanılmaz destek aldım, burada çok fazla İngiliz vardı ve destekleri harikaydı.”

“Takım harika bir iş çıkardı, sezonun en zor yarışlarından birisiydi ancak siz de bunu istiyorsunuz. Çok mutluyum ve takımımla gurur duyuyorum.” dedi.

Hamilton, Red Bull’un hâlâ bir çok pistte en hızlı araca sahip olduğunu ancak yine de Mclaren’in yakalayacağı konusunda şüphesinin olmadığını söyledi.

Hamilton “Onlarla farkı kapatmak için yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz. Yere basma gücünün biraz daha yüksek olduğu diğer pistlerde hâlâ biraz önde olabilirler ancak farkı kapatacağımızdan şüphem yok.”

“Açıkçası yarış hafta sonu biz onlara göre daha iyi iş çıkarıyoruz ancak umarım bu şekilde devam edebiliriz. Bugün benim için çok özel. İlk yarışımı burada kazanmıştım ve 3 sene sonra bunu tekrarlamak gerçekten memnun ediyor.” dedi.

Pit alanında Alonso’ya geçilmesi hakkında konuşan Hamilton “Onun biraz önünde çıktığımı düşünüyorum ancak açık bir şekilde en iyi pitimizi yapamadık.”

“Onun pitten bırakıldığını gördüm ve o giderken benim kör noktama geldi. Bir anda belirdi bu yüzden ilk viraja kadar mücadele ettik ve o geçti. Harika performans gösterdi.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. evet monaco hadisesinden sonra alonsoda bir hareketlenme başladı takım soruşturma geçirmişti ve hamiltonun sesini yükseltmesiyle pilotlar arası eşitlik sağlandı daha sonra ne oldu bilinmez tabi de alonsoyla takımın arası açıldı bu sefer teknik destek vermek konusunda eşit davranmaya devam etti (fianın gözlemcileri devredeydi bir kayırma var mı) ama psikolojik açıdan lewisin yanındaydı takım alonso takım aleyhinde şahitlik ederek kendini ötekilerştirmişti zaten takımlar puanı da silinince artık hamilton fabrika takımı alonso da uydu takımı oldu bana kalırsa iyi de oldu özellikle macaristan da hamiltola alonso arasındaki sürtüşmeyi çözme görevini alonso kendi üstlenince kendini takımın önüne çıkartması da takımın sabrında bir kademe artma da yaratmış olabilir
    alonsocu arkadaşlarımız orada hamiltonun hareketinin yanlış olduğunu söyler alonsonun tepkisini bunla açıklar takıma da alonsonun yanında olmadığı için takımın ona soğuk davrandığını iddia eder ama unuttukları bir şey vardır pilotlar arasındaki anlaşmazlıklar takım tarafından çözülür şöyle ki takım ebeveyndir pilotlar ise çocuklar harçlık dağıtırken şöyle bir karar verilmiş olsun harçlık 15 tldir toplam ikiye bölündüğünde 1 lira artacaktır onu da her hafta birine vererek çözmeye karar verirler birisi diğerinin 1 lirasına konduğunda bir kardeş diğerini dövmez anneye babaye havale eder gereken ceza neyse onlar verir burada alonso buna benzer bir şekilde takımın otoritesini sarsıcı bir davranışta bulunmuştur takım buna izin verseydi yarın alonso benzer bir harekette bulunsa hamilton da aynı tepkiyi verir ve dirlik düzen kalmaz alonso belki de takımın onu şikayet etmesine alındı ve işler çığrından çıktı kendini ötekileştirdi küstü ve herkese de takımı şikayet etti olgun davranmadı bir de bu açıdan düşünmenizi isterim belki mantıklı gelir belki de gelmez benim kanaatim bu yönde her arkasına sığındığınırız ya objektif olarak düşündüm sözünün ben de objektif olmaya çalıştım saygılar

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    Alonso McLarene geldiği zaman birinci pilottu ilk yarışlarınada bakarsanız açıkça görürsünüz. takım onun etrafındaydı. monacoda lewis itiraf etti ben ikinci pilotum diye bunun üstüne soruşturma geçirdik. ilerleyen zamanlarda baktık ki çaylak lewis alonso ile baş edebiliyor sonuçta eşit şans verilmeye başlandı ve lewis alonsodan daha iyi olabileceğini gösterdi. bunu hazmedemeyen alonso hazretleride plan 2 yi devreye soktu. akla gelebilecek her türlü sinsiliği yaptı. sonuçta ne oldu, alonso bizden uzak olda kime yakın olursan ol. bu arada birbirimizi saçmalamakla itham etmenin faydası yok keza bu sitenin 2 büyük saçmalama şampiyonu 'djarum ve AArank' hazretleri varken bizlerin bu konuda onlarla yarışması ne haddimize.

  3. Aslanım benim bu yarışı kesinlikle haketmiştin tebrikler bu hafta sonuna ve kanadaya damgamızı vurduk =)) son iki yarışta 2 galibiyet 2 podyum 2 duble kazandık inanılmaz çok iyi gidiyoruz şampiyonluk için yolumuz uzun redbullar hala bizden 1 adım önde ama onları yakalamamız için bu moralle birlikte daha sıkı çalışmamız lazım.

  4. djarum saçmalamaktan bıkmadınız ha baydı valla. hamilton gibi çaylaktan ağzı yanan alonso ama sütü üfleyerek içen sizlersiniz

  5. luris tamamen saçmalamışsın.Lewis kendisi çıkıpda demeç verdi (Alonso ya karşı takımı zorladığından bahsetmişdi)… djarum çok güzel bir açıklamayla söylenilecekleri belirtmiş.26 turdaki mücadele yada o 7 turdaki pit çıkışını bir izleyin bakalım karagözlü kimdir?

  6. İbretle izlediğim adam. Tebrikler.

  7. Tebrikler Lewis yine her yarış oldugu gibi döktürdün . Ancak benim bu Mclaren pit ekibine 2 çift lafım var ya kardeşm nasıl pitstop yapıyorsunuz her yarıs hamilton bu heirfler yüzünden extra risk alıyor extra atak yapıyor peeeeh 😀

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    çok güzel çok iyi yarıştı gerçekten ya ne kadar sevinse az

  9. çok iyi yarış çıkardı, fırsatları iyi değerlendirdi, tebrik ederim…

  10. koyu alonso taraftarları hariç kimsenin hamilton'a kötü duygular beslediğini düşünmüyorum. ama alonsocuların da böyle düşünmekte haklı sebepleri var yani.

  11. suç mclareninse o kadar taraftar ona karşı neden antipati duyuyor anlamadım mclarene duyulan öfkeler ona mı kanalize oluyor 😀 tartışma çıkmasın ama bence takım adildi ta ki alonsoyla araları bozuluncaya kadar ondan sonra biraz aralarının limoni olduğu doğru iki tarafın da hataları vardı maya tutmadı kısacası 😀 ama bunun faturasının hamiltona çıkması kötü olmuş umarım tüm taraftarlarla arası düzelir

  12. Şumaherden sonra alonsoya kimin rakip olacağı ve f1 aynı heyecanla devam edip etmeyeceği soru işaretiydi ama hamilton o heyecanı getirdi,mc laren biraz daha adil olsaydı birçok f1 sever hamiltona antipati yerine sempati duyardı.

  13. Türkiye fatihi Massa.Kandanın ki de Hamilton .:)

  14. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    pitte kaybetmeye devam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir