Brawn: "Öndekileri Yakalayabiliriz"

yazar:

kategori:

Geçen senenin şampiyon takımı, şampiyona lideri Mclaren’in 107 puan gerisinde kaldı ve sadece 3 kere podyuma çıkabildi.

Bu duruma rağmen Brawn, bazı küçük sorunları çözdükleri takdirde galibiyet mücadelesi vereceklerini düşünüyor.

Brawn “Bu seneki yeni puan sistemiyle, hâlâ şampiyona liderlerini yakalayabilecek konumdayız ve daha rekabetçi olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

“Kaybetme ve kazanma arasındaki fark çok küçük ve biz de bazı doğru şeylere ve farklılıklara sahibiz. Aradaki farkı kapatmak zorundayız.”

“Aracımız Montreal’e iyi uyuyordu ve yarıştaki performansımız ümitvericiydi. Ne yazıkki sıralamalarda hayalkırıklığı yaşadık ve performansımıza göre aşağılarda yer aldık.”

“Nico, açıkçası yarıştaki en hızlılardan birisiydi ve orta gruptan 6. olması etkileyici bir performanstı. Schumacher de umutverici performans gösterdi ancak ilk turda ön kanadına verdiği zarar ve ardından lastik patlaması onu mücadelenin dışına itti ve onun zorlanmasına neden olan yumuşak lastikler konusunda aşırı hırslı davrandık.”

“Valencia pisti uzun düzlüklerin yavaş virajlarla bağlanmasıyla bir çok bakımdan Montreal’e benziyor ve aracımıza uymalı.”

“Önde mücadele etmemize yardımcı olacak bir gelişim paketimiz daha olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    Ross bunları söylerken kendin inanıyormusun acaba,sakın geçen seneki çif katmanlı difizör sansına ve balına takılmış olmayasın..
    artık daha gerçekçi tasarımlar ve sistemler iş görüyor bir kaç yıllık içecek markaları yıllanmış takımları geriderde bırakıyor buna şaşırmamak lazım.
    hep çalışmak lazım hızlı araç için lafla olacak işler değil bunlar bir efsaneyi hiç ediyorsunuz yavaş bir araçla yazık oluyor bence.

    umarım hızlanırsınız sizi rekabetçi görmek güzel seyir zevki adına

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ross BaBaaaaaaaaa Artık Ver suna istediği aracı ve pilot kim gorsunler bu adamın sacında beyaz sac bile olsa 8 ci sampiyonluguna sahip olucaktir.Schumi ye olan eleştirilere son vermek gerekir.Schumide sorun Varmı? Yok.Peki Araçtan istedigini alabiliyormu? Bazı pistlerde alıyor sansızlık cabası.O zaman ne anlıyoruz sen schumiye mc laren aracını ver lewisin yaptiginin aynısını yapar yada red bullun aracnı ver o bakımdan sürüsünden bir eksiklik goremıyorum ben schumi bir acıklamasında umutsuz davrandı bu sene ilk 5 de bitirmek ve sampiyonluk dusunmedigini solemisdi. Yogunluk 2011 de olacakti demisdi çalışmalarımızı surdurecez ama asıl mucadele edecegimiz bir daha ki sene icin farklı boyutta olucaz demisdi.Ama Ross Brawna göre bu sene pes etmiş değil bakarsınız brawn bir çılgınlık yapar aradaki farkı kapatır Schumiye bir hediyesi olru ne de olsa mucize bir adam yaparmı yapar.

  3. İnanmayı çok isterdim ama 8 yarıştır attığınız adımlar hiç tatmin edici değil. Sezon başında size birkaç yarışlık süre zarfı tanınmasını istediniz ve takımın podyumlar için savaşacağını söylediniz; ama ben diğer takımları yakalayacak ya da geçecek öyle kayda değer bir gelişme göremedim. Kış testlerinde Schuminin dediği gibi bu araç yarış kazanacak araç değil demişti. Şimdi de bu araçla şampiyonluk savaşı verilmeyeceğini söylüyorsa buna kesinlikle inanırım. Derseniz hedefimiz takımlarda 3. olmak belki bir nebze mantıklı olabilir. İşin tek güzel yanı tam olarak pes edilmemiş olması, Valencia ve İngiltere için güncellemelerin olması.

  4. Seneye Mercedes den beklentilerim üst düzeyde… inşallah.

  5. hadi bakalım kıralım şeytenın bacağını ross amca ha gayret

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir