Mercedes Pilotları Valensiya için Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg: “Bu Formula1’in Valensiya’ya üçüncü ziyareti olacak ve ben hafta sonu için sabırsızlanıyorum. Şehir çok güzel ve İspanyol taraftarlar çok ateşli. Bu yüzden atmosfer çok güzel oluyor. Valensiya gerçekten iyi bir pist ve normal bir cadde pistine benzemiyor. Çok fazla viraj var ama oldukça hızlı, bariyerle çevrilmiş olması da konsantrasyonunuzun hep en üst seviyede olmasını gerektiriyor. Kanada’daki son yarış bizim için zor geçti ama ilk turda on üçüncü sırada olduktan sonra altıncı bitirip güzel puanlar almaktan memnunum. Yarış hızımız iyiydi ve umarım Valensiya’daki güncellemelerle daha fazla gelişim kaydederiz.”

Michael Schumacher: “Valensiyadaha önce hiç yarışmadığım bir pist. Bu yüzden benim için yeni bir deneyim daha olacak ama bunun için sabırsızlanıyorum. Yeni durumlara her zaman çabuk uyum sağlayabilmişimdir ve Valensiya’da öyle olacağını düşünüyorum. Bunun gibi yeni deneyimler yaşamayı ve mühendislerimle detaylı görüşmeler yapmayı seviyorum. Otomobile performans kazandıracağını düşündüğümüz yeni güncellemelerle geliyoruz buraya. Son yarışlarda otomobilin düzenli olarak geliştirdiğini zaten gördük. Kanada’da hızımız daha iyiydi ama ne yazık ki sonuçlara yansımadı. Bu yüzden İspanya’yı sabırsızlıkla bekliyorum.”


Yorumlar

  1. ross amca bize galibiyet için savşabilecek güçte bi araba ver.hız bizde tecrübe bizde akıllı sürüş bizde.ver şu arabayı kahretme bizi ross amca

  2. Bu pistte Schumi hiç yarışmadı. Bundan dolayı biraz zorluk çekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir