Massa, Şampiyonluk Umudunu Yitirmedi

yazar:

kategori:

Yeni puan sistemi şampiyonayı daha da sıkı hale getirdi ve Massa, bir kaç iyi sonuçla öndekilerle farkı kapatabileceğini düşünüyor.

Massa “Matematiksel olarak daha fazla şansınızın olmadığını görene kadar, şampiyonluk şansı hâlâ açıktır. İki yarışta çok şeyin değişebileceğini gördük. Önümüzdeki 2 yarışta da bir çok şey değişebilir.” dedi.

Massa, Kanada’da sorunlar yaşayıp 15. olmasına rağmen altında iyi bir araç olduğunu ve yeni güncellemelerle birlikte daha iyi olmayı umduğunu söyledi.

Massa “Valencia yapı itibariyle Kanada’ya benziyor. Montreal’de yarışta iyi bir aracımız vardı. Çok iyi tur zamanları kaydettim ve aracım iyi ve istikrarlıydı. Bunun için Valencia öncesinde umutlu olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. kan mevsimi avatarı

    biraz lastikler,biraz sıkıntılar.massa için çok iç açıçı bir sezon değil ama inanıyorum ki istikrarı şampiyonanın içinde olmasını sağlayacaktır.bu sezon sadece geçen yarışta puan alamadı ama o yarışta da agresif sürüşüyle gönüllüre başka fethetti.tüm inancımız ve kalbimiz seninle…

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    başarılı bir pilot bence ama bu sene istediği çizgiyi yakalayamadı daha rekabetçi bir araçla umarım olacak

  3. yeni puan sistemi her türlü durumu mümkün kılıyor. 2 yarış önce hamilton 5.-6. sıradayken 2 galibiyetle liderliğe oturdu. 6 yarışta topladığı (59) puana çok yakın puanı, yalnızca 2 yarışta (50) topladı. bu sistemle 14-15 yarış bitmeden kimse şampiyonluk potasından da düşmez, favori de ilan edilemez.

    B versiyon araç ile massa kendini daha iyi hissedebilir. b.stone'un geçenlerde açıkladığı super yumuşak lastikleri kullanma ile ilgili lastik değişikliği massa'ya yarayacak. bunlar da massa'nın ileri gitmesine yardımcı olacaktır.

  4. yeni puan sistemi her türlü durumu mümkün kılıyor. 2 yarış önce hamilton 5.-6. sıradayken 2 galibiyetle liderliğe oturdu. 6 yarışta topladığı (59) puana çok yakın puanı, yalnızca 2 yarışta (50) topladı. bu sistemle 14-15 yarış bitmeden kimse şampiyonluk potasından da düşmez, favori de ilan edilemez.

    B versiyon araç ile massa kendini daha iyi hissedebilir. b.stone'un geçenlerde açıkladığı super yumuşak lastikleri kullanma ile ilgili lastik değişikliği massa'ya yarayacak. bunlar da massa'nın ileri gitmesine yardımcı olacaktır.

  5. Üzücü kazadan sonra Massa'ya sempatim artmıştı. Bu sene lastiklerle arası iyi değil, belli. Ama sanırım tek sorun da lastikler değil. Zihinsel başka şeyler var diye düşünüyorum.

  6. senol kostereli avatarı
    senol kostereli

    ilginç bir sitile sahip sevdiğim plotlardan birisi inşallah eski performansına kavuşur özledik doğrusu:))

  7. Ayarlarını iyi yap Massacım.Bu sene iyi görünmüyorsun.Tam performansına ulaştığın zaman elbette favorilerden birisin.;)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir