Kovalainen, McLaren ile Başlangıçtan Memnun

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, Avustralya’da McLaren Mercedes takımı ile ilk çıktığı sıralama seanslarındaki kendi performasından memnun kaldı.

Geçen sene Renault ile Formula 1’e bu pistte kötü şekilde giriş yapan Fin pilot, şimdiye kadar F1 kariyerindeki en iyi sıralama derecesi ile 3. sıradan yarınki yarışa başlayacak.

Kendisinin en yii dereceleri, geçen seneki bir kaç 6.lıktı.

Kovalainen bütün hafta sonu boyunca hata yapmaktan kaçındığını ve takım arkadaşı Lewis Hamilton’un iki sıra arkasında kalmasına rağmen sıralama yerinden de memnun olduğunu söyledi.

Kovalainen: "Bütün hafta sonu gibiydi, işlerin istikrarını korumaya, herhangi bir hata yapmamaya çalışmak. İlk seanstaki makul bir turdu ve araç, sıralam seansı boyunca oldukça dengeliydi. Şimdiki durum bu"

"Yeni takımımla iyi bir başlangıç oldu. Bütün sezonu ve yarınki yarışı dört gözle bekliyorum"

Kovalainen, dünkü serbest antrenmanlarda ciddi bir problem yaşadığını da açıkladı. Ama durumun gece çözüldüğünü ifade edene Fin pilot, artık bu konunun sorun olmadığını söyledi.

Kovalainen: "Araçta bir şey vardı. Ayrıntılarla ilgili pek konuşmak istemiyorum. Ciddi bir sorundu ve sorunu gidermeyi başardılar."

"Artık endişe edilecek bir durum yok. Hallettik ve artık bir endişe kaynağı değil"


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Evet evet kovalainen kadar tüm mclarencilerde memnundur geçen yıl ilk yarışta renault ile yaşadıklarından sonra fakat renault ile ilk yarışına çıkanların kaderi bu herhalde piquet de olduğu gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir