Hamilton “Psikolojik Açıdan En İyi Durumdayım”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2015 Ekim ayından beri hiç yarış kazanamamış olsa da şu ana kadarki en iyi yerde olduğunu söyledi ve olumlu yönlere baktığını belirtti.

Son 2 seneyi şampiyon olarak tamamlayan Hamilton, geçen sene son 3 yarışta Nico Rosberg’i geçememişti. Rosberg’in galibiyet serisi bu sene de devam etti ve Hamilton ilk 2 yarışta galibiyet kazanamadı.

Hamilton “Sezon başlangıcı benim için pürüzsüz olmadı bu yüzden şampiyonadaki pozisyonum aslında oldukça iyi.”

“İki kötü yarış geçirmenize rağmen hala iki podyumla dönüyorsanız bu oldukça iyi bir şeydir. Ben daha kötü yerlerden kurtardım, bu kesin!”

“İnsanlar bana endişelenip endişelenmediğimi, hislerimde düşüş olup olmadığını soruyorlar. Tam tersi hissediyorum. Çalışma şeklimizde bir değişiklik yok bu yüzden iyi şeyler olacağını biliyorum.”

“Birey olarak, psikolojik açıdan şu ana kadarki en iyi durumumdayım. Daha çok uzun bir sezon var ve her zamanki kadar sıkı çalışmaya devam edeceğim.”

“Şimdi sıradaki Çin mücadelesine gidiyoruz. Orası son senelerde iyi olduğum bir pist. 5 pole ve 4 galibiyetim var bu yüzden bu yarışın dönüm noktası olmasını umuyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Hamilton “Psikolojik Açıdan En İyi Durumdayım”” için 6 yanıt

  1. OUTLAW RIDER™ avatarı
    OUTLAW RIDER™

    Randy Mamola nın aklını çelmesine izin verme
    işine odaklan

  2. İyi start alsa inanacağım da demek ki hala bir şeyler eksik.

  3. Rosberg geliyo korkman gayet normal geri vites hayırlı olsun

  4. Enriqopalazio avatarı
    Enriqopalazio

    adam haklı. kaza yaptığı yarışı podyumda bitirdi. aslında bu bir avantaj. rüzgar hep nico’nun akasından esmeyecek, onun da tekerine çakıl değecek. şampiyonu böyle sıkıntılı anlar belirliyor.

  5. Rosberg’i hafife alma..Ayrıca Ferrari gibi bir takımda yarışmıyorsun sadece 1 pilotla yarışıp şampiyon olmayı düşünen bir takım değil Mercedes, kendi çapında pilotlarının rekabetine izin veriyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir