Alonso Çin’de Yarışacağından Emin Değil

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bu hafta sonu yapılacak olan Çin GP’de yarışmaya kesin gözle bakmadığını söyledi.

Avustralya’daki kazası nedeniyle Bahreyn’den önceki kontrollerden geçemeyen Alonso, bu hafta perşembe günü yine doktor kontrolüne girecek. Alonso’nun yeteri kadar sağlıklı olmadığı düşünülürse şampiyon pilot bir kez daha kenarda beklemek zorunda kalabilir.

Alonso “Bahreyn’de yarışamayacağımın söylenmesi hayal kırıklığıydı ancak FIA’nın medikal ekibinin kararına saygı duyuyorum.”

“Cuma günü tekrar kokpitte olmayı umuyor olsam da, doktorlar yarışmama izin verene kadar, ne zaman izin vereceklerini bilmiyorum, yarış hafta sonuna normalde olduğu gibi hazırlanmaya devam edeceğim.” dedi.

Alonso’nun yerine Bahreyn’de ilk Formula 1 yarışına çıkan Stoffel Vandoorne puan kazanmayı başarmıştı. Alonso yarışamazsa yerine yine Vandoorne yarışacak.

 

 


Yorumlar

“Alonso Çin’de Yarışacağından Emin Değil” için 5 yanıt

  1. yagmurdenizsolmaz avatarı
    yagmurdenizsolmaz

    Ignasyo arkadaşın Alonso tekaütlüğe (emekliliğe) doğru gidiyor görüşüne katılmıyorum. Çok şansız bir dönemde Alonso ama küllerinden yeniden doğmayı bilen biri gibi geliyor bana. Bekleyip görelim hep beraber.

  2. ah o ihtiyarlık…

    1. Adam tekaütlüğe doğru emin adımlarla ilerliyor, zira görünen o.

      1. Bana da öyle gibi geliyor özellikle mclaren test kazasından beri. Ara performansları aksini düşündürüyor ama işte buna sevk eden böyle haberlerde var.

  3. fernando’cun neneminde dediği gibi herşeyin başı sağlık eğer iyi hissetmiyorsan zorlamana gerek yok hemde stoffel bu kadar iyi durumdayken 1 yarış daha dinlenmen daha mantıklı 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir