Horner Pilotlarının Yarıştaki Tutumuna Güveniyor

yazar:

kategori:

Red Bull ikilisi bugünkü yarışa ilk çizgiden başlayacak. Türkiye’deki kazanın ardından yaşananlar hala hafızalarda yerini korurken Horner bu yarışta olaya müdahale etmelerine gerek kalmayacağını düşünüyor.

“Her ikisi de profesyonel pilotlar ve benim ekstradan bir şeyler söylemem gerektiğini düşünmüyorum. Tabii ki ilk virajda ve sonrasında birbirleriyle nasıl mücadele ettikleri konusunda onlardan bilgi alacağız ama ikisi arasında bir sorun yaşanmasını beklemiyorum.”

Takım patronu Horner’ın görüşüne katılan Vettel de, “Yarış pilotları pozisyon kazanmak için mücadele ederler. Doğal olarak bunu birçok kez yaşadık ama burada benzer bir şey olacağını düşünmüyorum. Asla olmaz diyemezinmiz ama ben dersimizi aldığımızı düşünüyorum ve ileri bakmaya devam edeceğiz.”

Horner, Valensiya’da zor bir hafta sonu geçireceği düşünülen Red Bull’un sıralamaları domine etmesini beklemediklerini de belirtti.

“iki aracımızla ilk çizgide yer almamıza gerçekten şaşırdım. harika bir takım performansı. Fabrikadaki sıkı çalışmayı kanıtlıyor. F kanalı kullanmamız işe yaradı ve 1-2 olduk. Araçlar arasındaki fark 0.1 saniyeden daha az.”

Horner, yarışta güvenlik aracının kendileri için kötü olacağını düşünerek biraz şansa ihtiyaçları olduğunu da belirtti.

 


Yorumlar

  1. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    BU Bile bir uyarıdır aslında…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    iki aracında ilk çizgide olmasına bende şaşırdım.tebrik etmek lazım.ben artık RedBull ikilisi arka arkaya gelince korkmuyo değilim.yarışta SC'nin onlara yardımcı olmayacağı doğru ama belkide SC onlar yüzünden girer Vettel'in şanssızlığını düşünürsek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir