Button, Ross Brawn’ın Kural Yapıcı Olmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in en deneyimli pilotu olan Jenson Button, eski takım patronu Ross Brawn’ın Formula 1’e kural koyucu olarak Formula 1’e dönmesi gerektiğini söyledi.

Button, takımların Formula 1’deki kural koyucu mekanizmadan uzaklaşması ve oraya profesyonel birilerinin getirilmesi gerektiğini düşünüyor.

Button “Asla tüm takımlar kurallar üstünde anlaşamazlar, asla. Ancak şu anda sorun tüm takımların anlaşmak zorunda olmaları. Şu anda her şey çok sıkıntı ve FIA muhtemelen kuralları tamamen devralması gerektiğini söyledi.”

“Takımım McLaren bu şekilde konuşmamız istemez ancak bazen spor dışından birileri olmalı. Doğru yönde oldukları sürece, sporu anladıkları ve belli alanlarda uzmanlardan yardım aldıkları sürece; belki de kararlar sporun içerisinde olmayan bir başkası tarafından belirlenmeli.”

“Evet, Ross harika olur. Ross muhteşeme olur. Herkes Ross’a ve başardıklarına inanıyor. Bununla ilgilendiği sürece harika olur ancak ilgilendiğinden emin değilim. O şu anda balık tutmaktan keyif alıyordur.” dedi.

Daha önce de Red Bull’dan Christian Horner benzer açıklamalarda bulunmuştu.

 


Yorumlar

“Button, Ross Brawn’ın Kural Yapıcı Olmasını İstiyor” için 3 yanıt

  1. Ne balıkmış arkadaş. Adam senelerdir balık tutuyor. Soykırıma uğradılar valla.

  2. Sencer aksu avatarı

    Kesinlikle katılıyorum.Şu zamana kadar bunu kimse açıklamadı ama bu adam tespiti yaptı f1i artık kurtarırsa ancak ross brawn kurtarır şuraya yazıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir