Massa: "Bizim için Felaket Oldu"

yazar:

kategori:

Yarışın ardından Ferrari, olanları bir skandal olarak olarak nitelendirmişti. Takım arkadaşı Fernando Alonso da yarış komiserlerinin yarışı manipüle ettiği gerekçesiyle sert eleştirilerde bulunmuştu.

Yarış sonrasında dokuz pilotun güvenlik aracı periyodunda fazla hızlı olmaları ceza getirmiş ancak sadece beş saniyelik ceza Felipe Massa’nın da puan almasına yaramamıştı.

Yarış komiserlerinin ceza kararını geç aldığını belirten Brezilyalı, “Bizim için bir felaket oldu. Yarış komiserlerinin kararı kesinlikle yanlıştı.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. faruk sapmaz arkadaş…
    kalbimden geçenler bunlar. tüm samimiyetimle anlattım. bu taraftarlık meselesinde hep karşımızda ciddi rakip diye nitelendirdiğimiz takım pilot veya fanlara kızarız ama onlar olmasa spora bu derece bağlanırmıyız hiç zannetmiyorum. o yüzden diyorumki rekabet güzeldir. iyi olan kazansın lafı diyen için külliyen yalandır. aslında onu derken içinden insan iyi olan benim tuttuğum olsun ve benim sevdiğim kazansın der insan. yani:)

  2. faruk sapmaz avatarı

    "itler istiyor diye atlar ölmezler".aynı şeyi bende hamilton için düşünüyorum ama ne yazıkki o yarışta 2 oluyor…

  3. faruk sapmaz avatarı

    herkül….bu düşüncen çok kırıcı…ben bu yazıyı yazdıktan sonra keşke bunu yazmasaydım dediğini ve silemdiğini düşünüyorum…

  4. massathebest arkadaş samimi yazmışsın. bende samimi birşey söyleyeceğim. kimiyi ferrari yolladıktan sonra helede alonso kesinlikle ferraride olacak ama seneye değil dedikten sonra yollanınca ve bu olaylar neticesinde kimi nin f1 de olmaması ve bütün bunların sebebi ferrari ve santander destekli alonsonun olması bana çok koydu. bunun neticesi inan alonso ve ferrari başarısız olsun diye çok dua ediyorum. yarışın başından sonuna alonso ne zaman kaza yapacak ne zaman yolda kalacak diye bakıyorum. benim gibi düşünen çok insan vardır kanaatindeyim. kim ne derse desin delikanlıca yazdım. çok ararlar inşaallah kimiyi temennisindeyim.

  5. M1CHAEL, teşekkür ederim kardeşim.

  6. Silverstone konusunda sizinle benzer düşüncelere sahibim. İçimden bir ses de diyor ki o yarış bana sezonun gidişatını gösterecek artık.
    Mclaren daha sessiz durup Ferrari daha sesli gibi duruyor ama RB'yi orda alt etmeleri gerçekten zor olacak.

  7. massathebest seni tebrik ediyorum. Bu kadar içten yazıp da bu kadar makul olabilmeni, kırıcı olmamanı takdir ediyorum.
    Bir çok defa gördüm muhabbet tadında geçiyor diyalogların. Yine bir çok defa gördüm diğer insanların fikirleri üzerine belki de abartıyorum dediğini. Diyalogların, makuliyetin, kabul ve fikirlerin, ifade ediş tarzın çok hoş geliyor bazen.
    Bir çok defa yazdığın yoruma katılmasam bile yazmak konusunda iki defa düşünüyorum.
    Hislerimi bu sefer yazayım dedim. 🙂

  8. açıkcası massa adına yarış dahada felaketti. fazlasını hakettiği halde ada tek puan bile alamadı. yazık demekten gına geldi bana ama denecek başka bişey yok. yazık oldu.4. girdi 18. çıktı.

  9. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    f10 daki güncellemenin durumu silverstone da net belli olur. mclaren beceremezse arkadan mendil sallayan grubuna bizide dahil et 😀 belki f10 bu pistte 25 ten daha hızlı olur bilemeyiz. güncellemelere bağlı. 1,2,3,4,5,6,7,10 … ne çok hızlı viraj var. RB yine fark atabilir tek umut yenilikler.

  10. bu arada tüm ferrari taraftarlarına geçmiş olsun. şu 2 yarış ferrari'nin 2 pilotuyla da komple takım olarak düze çıkacağı 2 yarıştı. artık kaçtı fırsat. silverstone'da önde redbull arkada mclaren mücadelesi seyrederiz artık. kırmızı araçlar da arkalarından mendil sallar. güncelleme falan yetmez, silverstone ferrari'nin piste gömüleceği bir yarış olacak maalesef. pistin haritasına bir bakın. şurası f10'a uyar diyeceğimiz tek sektör yok.

  11. kısmet. vermeyince mabut neylesin mahmut gibi bir söz vardı. olmayınca olmuyor işte. ama f10'a bu kadar uyan 2 pistte (kanada-valencia) 0 puan çektiğimize hala inanamıyorum. hiç bir şey olmasa bile, elinin ucuyla sürse bile kanadada 5. valencia'da 4. olacaktı. kafadan 22 puan uçtu gitti. kaldı ki felipe bu 2 yarışta da gayet rekabetçiydi. kesinlikle daha fazla puan çıkaracaktık. hala 2 yarışı seyredip duruyorum. kanada start, valencia SC periyodu. kafayı yiyeceğim ama elden bir şey gelmiyor… iyi dayanıyor pilotlar bu sıkıntıya. ben olsam padokta kırıp dökmedik yer bırakmazdım sinirden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir