Menajer: "Kubica 2012'ye Odaklandı"

yazar:

kategori:

Kubica-Mercedes söylentilerinin ardından bu iddialar Valensiya’da Ross Brawn tarafından yalanlanmıştı. Önümüzdeki sezon McLaren, Ferrari and Red Bull takımlarının da pilot dizilimleri aynı kalacak.

Renault ile muhtelemen yeniden anlaşacak olan 25 yaşındaki Polonyalı pilot, “Çok kısa bir zaman içinde kararımı vermek zorunda kalacağım ve sonrasında neler olacağını göreceğiz.” diyor.

GP Week dergisi, Kubica için 2012’de Red Bull’un bir seçenek olabileceğini yazdı. Kubica’nın menajeri Daniele Morelli de, “Önümüzdeki yıl artık gündemimizde değil, 2012’ye odaklandık.” yorumunu yaptı.


Yorumlar

  1. raikkonen the best of 1:2012 ye daha 1,5 yıl var ne demişler gün ola harman ola,sabır ola sarman ola

  2. haa demekki renault takımı 2011 de rekabetçi olamayabileceğini kubica ya bildirmiş.2011 de kimi renault ilede dönmez.

  3. Yav yine uzun olmuş. Böyle gel geç habere bir şeyler karalayayım dedim yine çok abarttık. Kısadan yazamıyoruz malesef. 🙂

  4. Bence Kubica, severleri ve Renault taraftarları biraz sabırlı olmalı. Yaşananlara göre takımlarının durumu çok da berbat değil. Gelişim hızıylada benim gibi birçok kişiyi şaşırttılar. Bu şekilde devam ederlerse gelecek görüyorum ben onlarda. Marka gelecek sene bütçeyi arttırması lazım. Bu sene sonuna doğru ve gelecek sene çok daha iyi durumda olabilirler. Bu dönemler küçükler diyebileceklerimiz için büyük fırsat. Kubica sabretmeli evet çünki çok daha iyi noktalara taşıyabilir bu takımı ve hak ettiğini düşündüğünü alabilme ihtimali de var ki diğerlerinin koltuk ve pozisyonları da hesaba katıldığında. Biliyorum yaşı geçiyor ama hazmederek yükselmek de çok önemli. Birde bir takımla 0'dan bir yere gelmek çok daha müthiş bir şeydir. Kubica'nın şampiyonluktan önce ikinci veya üçüncülük alması bile müthiş olacaktır.

    Redbull'a gelince, koltuklar belirlenmiş gibi duruyor. Kubica'nın hayal ettiklerini verebilecek pozisyonda görünüyor ki bence RB'un şuan ki pilotlarından daha iyi bir konumda olabilirdi. Cazip bir takım gibi duruyor ama sanki RedBull yönetim olarak da zayıf gibi duruyor. Bence mükemmel mühendislere sahipler ama gördüğüm hal itibariyle aynı oranda yönetim ve pilotlara sahip değiller. Böyle bir takım aracı ile çok cazip görünmesine rağmen çok iyi pilotlar için bir pişmanlık noktası da olabilir. Bilemiyoruz belki pilotları takımı daha ileriye taşıyamıyor belki de pilotları gerçekten çok iyi ama araç ve takım bunu sağlayamıyor. Yani iyi pilotların nerden geldim buraya deme ihtimali de var.
    Bence Kubica için iyi bir alternatifti ama mükemmel değil belki. Zaten büyük iki takımın 2 sezondur hali de ortadayken diğerlerinde olmak çok da berbat bir şey değil belki. Bu karmaşıklık içinde Renault ve Jaguar'ın eski günlerini yakalama ihtimali diğerleri kadar var bence.

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    şaka gibi ya.2012'de Kimi'nin RedBull'a geçeceğini düşünüyodum.ama RedBull 2 yıl F1'den uzak kalmış birini değil, formda olan Kubica'yı seçecektir.bu kişi Raikkonen de olsa bu böyle 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir