Pedrosa Evinde Güçlü Olmayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Şu anda lider Jorge Lorenzo’nun 47 puan gerisinde ikinci sırada yer alan İspanyol sürücü, bir dizi sorunun ardından Hollanda’da sıralamayı 7. tamamlamış ama yarıştaki güçlü performansı ile ikinciliğe kadar yükselmişti. Pedrosa, son üç yarışta iki podyum elde etti.

Bu sezon İspanya’da yapılacak dört yarıştan ikincisine çıkacak olan Pedrosa, gelecek için umutlu.

Pedrosa: “Katalunya GP’ye çok iyi bir ruh haliyle giriyorum. Assen’deki son yarış, nasıl pes etmememiz gerektiğine mükemmel bir örnekti.”

“Antrenman seansları çok zordu ama takımımızın cesareti hiç kırılmadı ve iyi bir sonuç almak için son ana kadar çalıştı. Yarıştan memnunum. Çünkü ilk turdan sona kadar yüksek bir tempo tutturabildim. Umarım Katalunya’da da bunu tekrarlayabiliriz.”

Mugello’da zafere ulaşmasının ardından Silverstone’de gerilere düşen Pedrosa, istikrarlı olmak için çalıştığını belirtti.

Pedrosa: “Şimdiye kadar bu sezon her yarış, iyi ve kötü sonuçlar arasında gidip geldik. Ama umarım Barselona’da yüksek bir seviyeye ulaşabiliriz. Takımımdaki herkes bunun için hazır”

“Sürmekten keyif aldığım bir pist. Çünkü tam evim diyebileceğim yarış. Ailem ve arkadaşlarım orada ve taraftarlarımda. Taraftarların etrafımı daha çok sardığını hissediyorum. Onların hafta sonundan keyif almasını gerçekten istiyorum”

“Geçen sene bu yarış çok zordu. Çünkü sakattım ve ağrılar içindeydim. Ağrı kesici iğne ile yarışmam gerekmişti. bu sene Katalunya GP’ye iyi durumda gidiyoruz. Motosikleti ayarlamak için çok sıkı çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü bu pistte iyi bir motosiklet ayarı bulmak her zaman zor. Ayrıca Assen’de kullandığımız da muhtemelen bu pist için uygun değil”

“Ama umarım Cumartesi günü motosikletin işi biter, iyi bir sıralama antrenmanı yapar ve yarışta da azami seviyede mücadele etmeye hazır olurum.”

“Şimdiye kadar önde olduğumuzda orada kalmamız için sıkı çalışmalıydık. Bu yüzden bizi orada tutmak için bu hafta sonu Barselona’da böyle zorlamaya devam etmeliyiz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir