Rosberg İlk Podyumundan Dolayı Oldukça Keyifli

yazar:

kategori:

Avustralya’da 3. olarak ilk defa podyuma çıkmayı başaran Nico Rosberg günün en keyifli isimlerinden birisi oldu.

Williams pilotu 36. Formula 1 yarışında göstermiş olduğu güçlü performans ile 3. olmayı başararak takımının kış testlerinde yapmış olduğu çalışmaları kanıtladı.

Hamilton ve Heidfeld’in arkasından yarışı tamamlayan Rosberg "Gerçekten çok mutluyum. F1’de podyuma çıkmak gerçekten çok güzel. Podyuma çıkmayalı 3 sene falan oldu."

"Bu çok hoş ve takım için gerçekten çok mutluyum. Tüm kış çok sıkı çalıştılar ve iyi gelişim gösterdiler ve sonuç çok güzel."

"Sıralamalar belki biraz daha iyi olabilirdi ancak herşey planlandığı gibi ilerledi. Heidfeld’in önüne geçmeyi umuyorduk, yakındık ancak geri çekilmek zorunda kaldım. Fantastik bir kalkış yaptım ve bu yardımcı oldu, tüm mühendislerime teşekkürler." dedi.

Rosberg artık Williams’ın gelişim sürecini devam ettirmesi gerektiğini ve böylece önlerde mücadele edebilecekleri söyledi.

Rosberg "Çok iyi bir araçla başlangıç yaptık. İyi gelişim yapmayı ve tüm sezon boyunca iyi araca sahip olmayı umuyorum." dedi.

Williams takımı Nakajima’nın 7.liği ile iyi bir hafta sonunu geride bıraktı ancak Rubens Barrichello kırmızı ışık yanarken pitten çıktığı için cezalandırılırsa Nakajima 6.lığa yükselecek.


Yorumlar

  1. Arkadaşım rosbergin hamiltondan daha iyi bir pilot olduğu kanısına nasıl vardın bunu öğrenebilirsm cok sevinecem…

  2. sabaWillims Toyota avatarı
    sabaWillims Toyota

    bekliyordum şaşırmadım…

  3. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Rosberg sen podyumda yanında duran adamdan çok daha iyisin. Sadece ondaki imkanlar sen de yok. Ama sen sağlam ilerliyorsun. Bu sana ilerde kazandıracak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir