Glock'un Durumu İyi, Trulli İyimser (Kaza Videolu)

yazar:

kategori:

Bugünkü yarışlara çarpışmalar, kazalar ve güvenlik aracı süreçleri damgasını vurdu. Oluşan kazaların içinde en etkili olanı belki de Timo Glock’un başından geçendi.

24 yaşındaki pilot 12. virajda geniş aldı ve Toyota’sını tekrar piste sokmaya çalışırken tümseğin de etkisiyle kendisini havada buldu. Şans eseri yandaki lastik bariyer ve duvarlara çarpmayan Glock, pist üzerinde dönerek dışarı kaydı. Buna rağmen yarış sonra Glock iyi olduğunu söyledi.

Glock: "Gerçekten iyiyim. Bir kaç gün sonra sırtımın nasıl olduğunu bekleyip görmemiz gerekiyor. Ama gelecek haftaki Malezya GP için tatamiyle zinde olmayı umuyoruz."

"12. viraja girerken biraz önden kayma yaşadım ve geniş aldım. Ama aracın arkasını geri döndürmeye çalışırken birden araç havalandı. Oldukça görülmeye değer bir kazaydı. Ama şükür ki iyiyim"

Yarışı ile ilgili ise Glock: "Başlangıç konumumuzu düşünürsek zor bir öğleden sonra çalışması olacaktı. Başlangıçta iki araçla temas yaşadım ama ağır yakıt yükümüze rağmen yarışın ilk bölümlerinde biraz yer kazanabildik. Önden kayma açısından araç hâlâ biraz garip davranıyordu ve araçla ilgili üzerine çalışmamamız gereken konu bu. Pitstop sorasında aracı sürmesi zordu ve kaza ile birlikte yarışım sona erdi. Kendimi iyi hissediyorum ama hayal kırıklığına uğradım ve gelecek hafta daya iyi talih ümit ediyoruz"

Takım arkadaşı Trulli ise sezonun açılış yarışında puan alamamasına rağmen Toyota’nın performansından memnun.

Trulli: "Yarışın başlarından itibaren batarya çok sıcaktı. Ardından pitlerde durduğumda iflas etmişti. Yazık oldu çünkü araç iyiydi ve iyi iş çıkarıyordum. Puan alanında rahat bir şekilde ilerliyordum. Bu yüzden seneye puan alarak başlayamamak talihsizlik"

"Yine de; araç geçen senekinden daha iyi ve performans açısından dahası gelecek. Burada çok güçlü görünmedik. Çünkü, lastikleri mükemmel bir şekilde çalıştırmadık Ama yine de iyi bir sonuç alabilirdik. Bu yüzden bu sene iyi mücadele verebileceğimizi düşünüyorum. Umarım Malezya’da daha güçlü oluruz"

 

 


TRF1.NET 01.06 Glock
yükleyen TRF1-NET

Yorumlar

  1. Orta sıraların diplerinde dolaşmaktan çok ortanın üstlerinde olacaklar.

  2. Toyota da baya bir gelişme var. Ama melbourne de talihsizlik yaşadılar. Onların sezon boyunca ilk 10 da olacaklarını düşünüyorum. Hatta ilerleme katedebilirseler 4 ve 5 inci sıraları da zorlayabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir