Williams, Aracının Potansiyeline İnanıyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Avrupa GP’de bu sezonun en iyi sonucuna ulaşmıştı. Takım, Britanya GP için egzoz destekli difüzörün de içinde bulunacağı büyük bir güncelleme pakedi planlıyor ve Williams CEO’su Adam Parr, gelişecekleri konusunda kendilerine güveniyor.

Williams’ın önlere yaklaşması konusunda iyimser olup olmadığı sorusuna Parr: “Evet, inanıyorum. F1’de olan şey hep görecedir, birbirine göre durumlardır. İstikrarlı olarak daha hızlı giden bir araç yapabileceğimize inanıyor muyum? Kesinlikle. Bunu hep yaptık”

“Ama iş, rakiplerimizin ne yaptığına da bağlı. Elbette muazzam kabiliyetleri var. Çok azı, az finanse edilmiş ve az kabiliyetli.”

“Bu yüzden gridde yükselebiliriz demek biraz safça olur. Ama daha iyisini yapabileceğimizi hissediyorum. Şu anda nerede olduğumuza bakılırsa, daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum”

“Mevcut şartlarda gridde yükseliriz ama iş yeni şeylere gelince, diğerlerinin de bir şeyler yapma potansiyeli olduğu açık. İnanılmaz bir rekabet dünyası”

 


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    her türlü saygıyı hak eden bir takım.

    Lakin Red Bul gibi çılgıncasına para harcayan bir takım varken bu bütçeleriyle sadece saygı kazanabilirler, yarış değil.

    Umarım Sir Williams utanç içerisinde F1 den ayrılmış Honda yı razı edip hem motor hemde finansal desteklerini arkalarına almayı dener.

    her ne kadar ufukta başta arayışları olsada eski ortaklıktan başka bir sıçrama şansı göremiyorum Williams için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir