Sauber İngiltere'de Dahasını Umuyor

yazar:

kategori:

Kobayashi’nin Avrupa GP’nin yıldızlarından biri olmasına rağmen takımın aracı C29, Valensiya pistinin düşük hızlı karakterine pek de uygun değildi.

Bununla birlikte bazı aero dinamik güncellemelerin de yardımı ile aero pisti Silverstone’de hem Kobayashi hem de De la Rosa, daha rekabetçi olmayı bekliyor.

De la Rosa: “Hepimiz yeni Silverstone pistine gideceğiz ve açık fikirli olmamız gerek. pistte yapılan değişiklikler çok hoş görünüyor ve bir çok orta ve yüksek hızlı virajlarıyla karakterinin değişmemesini bekliyorum. Bu durum da bize, Valensiya’ya kıyasla daha uygun. Britanya GP’yi dört gözle bekliyorum”

Kobayashi: “Silverstone’deki yarış için çok iyi hislere sahibim”

“Bu pisti çok seviyorum ve yeni bölümleri görmek için sabırsızlanıyorum. Yüksek hızlı virajlar, orasını benim favori pistlerimden biri yapıyor. Ayrıca her zaman iyi bir kalabalık oluyor ve bu sefer vatandaşlarının şampiyonada lider olması ile daha da heyecanlı olacaklardır.”


Yorumlar

  1. "..Silverstoneda daha iyisini umuyorlarmis,siz ummaya devam edin Valenciada olanlar senede birgun olur"
    Bu mesaja bakılırsa adamlar F1 i bırakmalı. Yani gerçekçilikten çok kötümser bir mesajdı 2. mesajın daha gerçekçi.
    Adamların kendilerini bir şekilde motive etmeleri gerekiyor
    "Ya yok o şanstı bir daha puan muan göremeyiz" gibi düşünmeleri gerçekçilik değil kötümserlik olurdu.

  2. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    umutntm arkadasim kotumser degil gerçekçiyim,ayrica Alonsoyu geçtigi içinde sinirlenmis degilim,Peter Sauber saygin ve son 10 yilda f1 e Raikkonen ve Massa gibi çok buyuk iki degeri kazandirmis bir takim patronu boyle takimlarin ondeki pilotlari yaris içinde geçmeleri beni sevindirir ama burdaki konu farkli,cadde pisti olmayan bir pistte Sauber bu sonucu alsaydi ve strateji guvenlik araci vesaire yardim etmeseydi evet iyimser olmakta çok haklilardi daha 2 hafta oncesine kadar kendilerininde kabul ettigi gibi bu yil onlar için hayal kirikligiydi ama Valencianin pist ozellikleri ve yaris içindeki olaylar onlara yadim etti bunu kabul etmeliyiz,ayrica Button bence istese Kobayashiye yaklasirdi geçermiydi bilemem ama istese yaklasirdi,ancak Button Kobayashinin lastiklerini degistirmedigini biliyordu ve aracini temkinli surdu Kobayashi lastik degistirince geçecegini biliyordu.

  3. Onlar iyimser de sen neden kötümsersin ? Alonsoyu geçtiği için sinirlenmiş olabilirsin ama nedenini sende biliyorsun. Lastikler. Ama onların bu kadar iyimser(!) olmalarının sebebi Valensiya da Kobayashi'nin, Button un önünde attığı hızlı ve istikrarlı turlardı. Hatta Button hava kolidoruna bile giremedi . Yani dayanıklılık sorunu yaşamazlarsa eğer tabiki Mclaren kadar olmasa da gayet hızlılar ve iki aracı da puan alabilecek durumda. Olumlu düşümek için birçok neden var yani 🙂

  4. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Bu Sauber asiri iyimser bir takim Kobayashiye stratejisi yardim etti sonlara dogruda yeni ve yumusak lastiklerle bitmis lastikli Alonsoyu geçtiler Silverstonedada daha iyisini umuyorlarmis,siz ummaya devam edin Valenciada olanlar senede birgun olur,ama tabi umutsuzda yasanmiyor,siz umut etmeye devam edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir