McLaren: "Evimizde Kazanmak Özel Olacaktır"

yazar:

kategori:

Takımın kapsamlı bir yenilik pakedi ile Red Bull’a daha ciddi bir rakip olmayı amaçladığı Britanya GP için Whitmarsh, heyecanlı olduklarını belirtti.

Whitmarsh: “Son üç yarışta azami 129 puanın 119’unu aldık. Bu inanılmaz istatistik, önlerde mücadele etmeye ne kadar aç olduğumuzu gösteriyor.”

“Silverstone’de, evimizdeki yarış, hepimiz için özel bir öneme sahip. Pazar günü öğleden sonra Jenson veya Lewis’in podyumun zirvesinde yer alması, bütün takımı inanılmaz bir şekilde gururlandıracak. Böylesi bir sonuç, bu sezonun şimdiye kadarki en önemli olaydan biri olur.”

“Sezonun yarısına geldiğimiz şu zamanda takımın şu anki işleyişinden inanılmaz derecede memnunum. Çalışmak için gerçekten büyük bir azim ve hırs var. Garajda yürürken bunu hissedebiliyorsunuz. Kendi iç momentumumuzu yarattık ver daha iyilerine ulaşmak için herkesin bir araya gelişini görmek fazlasıyla ödülkâr.”

“Büyük takımların çalışma şekli böyledir. Takımı, şimdi olduğu gibi fabrikadan yarış pistine kadar ne istediğini bilen olarak nadiren görmüşümdür”

Hamilton da Whitmarsh gibi bu yarışın McLaren için çok önemli olduğunu, Red Bull ile mücadele için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Hamilton: “2009’un çoğunu mücadelenin uzağında geçirdikten sonra herkesin büyük arzuyla dolu olduğunu söyleyebilirim, özellikle de arkadaşlarımız, ailemiz ve ülkemizdeki insanların önünde olacağımız bu hafta sonu. Evimizdeki yarışta bir başka harika sonuca ulaşmak, inanılmaz olacaktır.”

“Evimizdeki yarışa şampiyonada lider olarak girmek, muhteşem bir duygu. Buradaki insan gücünün etkisini çok iyi biliyorum. 2007’de -polü aldığımda- yavaşlama turunda sürerken kalabalığın sesinin motorunkini bastırdığını dün gibi hatırlıyorum. Ve 2008’de, o zor ıslak zemin şartlarında kimse inancını kaybetmedi ve bayraklarını her tur benim için salladılar”

“Böylesi bir adanmışlığı gördüğünüzde, karşılığını vermek zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Bu yüzden Silverstone’a harika bir sonuç almak ve 100,000 kişinin bizim takımızla ve ilkemizle gurur duymasını sağlamak için fazlasıyla kararlı bir halde gidiyorum.

Button da, “Geçen sene Silverstone’a şampiyona lideri olarak gelmiş olsam bile, bu yarışı kazanamadım. Bu sene ikinciyim ve kendi seyircilerinin önünde kazanmaktan daha güzel bir şey olacağını düşünüyorum. bu harika olurdu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    mc larenin büyük bir ivme yakaladıkları kesin vede ferrariden hızlı gözüküyorlar.ve redbullardan yavaş güncellemeler bile ilave edilmeden.

    fakat gelin görünki son üç yarış diyeyim oldukça şanslılar hatta ballılar dersem daha doğru kelime olur.kader hep onlardan yana kararlar veriyor ama bu işlere belli olmaz feleğin bir tersi dönerse o zaman neler olur bilinmez çakıl havuza giren pilotun çaresizliğini hepimiz seyretmişizdir işte böyle bir durum.

    sonuçta redbullar ellerine ve yüzlerine bulaştırmazlarsa 1 ve 2 olurlar diğer podyumuda sanırım mclaren alacaktır.

    ferrarinin bu yarışta daha rekabetçi olacağını düşünüyorum şayet bir kara tılsım onları yakalamazsa..

  2. Son 3 yarışta 119 puan aldınız da nasıl aldınız acaba?TR'de RedBullar hediye etti.Canada'da hızlıydı McLaren ama Alonso'nun yeni takımlara takılmasıyla 1 2 oldunuz.Valensiya zaten skandal hakemler sayesinde 2 ve 3 oldunuz.Bence çok havaya girmeyin.Yoksa üzerler..

  3. İyi o zaman,uzmanlık alanım olduğu için ben her halukarda bu işten karlı çıkarım:)

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    istanbul ise dışarıda yemek daha mantıklı, yemeklerimi seveceğini pek sanmıyorum :F

  5. Yusuf Hitay 🙂 kazanan nerde yiyecek yemeği,yani evdemi ağırlanacak yoksa lokantadamı yada evlere paket servisi geçerlimi.

  6. redbull ilk 2 yi alır.
    alonso podyumu tamamlar

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    @djarum

    ciddiydim aslında alay etmedim, spor eğlence değil mi yahu, yemeğine iddiasına girmekte bir o kadar eğlenceli

  8. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    önce redbull yazmayı öğren it!!!! rakibimiz olamassınızmı demeye getiriosun lan!takımını sikem o takımı tutanlarada uzatayım makyeyeni çükem canım sağolsun.hırsızların rakibi olmyız biz.bunu okuyan admin bana saygı duy ve alonso cu ol.kendini bir yamyam kırmasını hayvandan aşşağılık (Almanların deyimiyle) domuz pisliğini destekleme. (Almanlar domuz pisliği der ***** ****lerine.) Pardon Almanlara laf etmedim.Dİngilik kot markasına laf ettim.

  9. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    önce redbull yazmayı öğren it!!!! rakibimiz olamassınızmı demeye getiriosun lan!takımını sikem o takımı tutanlarada uzatayım makyeyeni çükem canım sağolsun.hırsızların rakibi olmyız biz.bunu okuyan admin bana saygı duy ve alonso cu ol.kendini bir yamyam kırmasını (hayvandan aşşağılık Almanların deyimiyle domuz pisliğini destekleme. (Almanlar domuz pisliği der ***** ****lerine.)

  10. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bekleyip goricez umarım mclaren kaza yapar red bulun da lastigi patlar artık puana acız yeter size bu kadar avans birazda biz alalım puan ama bos konusuyorum neden kendimi yorayım ki bu takım adam olmucak ferrari kendine gelene kadar mclaren 3 4 sampiyonluk alır gibime geliyo yani 2015 e kadar ferrari bole sezonlar gecircek gibi cunku hiç heyecan bırakmadı valenciada iyi bir arac olsaydıi kobasyahi ye gecilmezdi demekki yeteri kadar hızlı değiliz ama alonso limitleri zorlayan bir pilot o iyisini hakeden bir pilot isterimki mclaren gibi aynı seviyede olsunlar ama bu zor cunku mclaren bu sene daha güçlü başladı ne yalan soleyim gorunen köy kılavuz istemez arkadaslar ferrari Fanı olarak uzgunum ama elimden bir şey gelmez 1997 den beri Schuminin taraftaryım o senelerde F1 den zevk alıyordum mukemmel derece de ama simdi schuminin bu halini gorunce üzüntü duyuyorum seneye kadar toparlancak ama lastiklerdeki sorun onu zorluyor araç iyi değil kısaca egerki ferrari gelişme devam ettirip mclarenleri yakalayamassa ŞAMPIYONLUGU UNUTSUNLAR bu sene bizim icin husran demek oluyor bakalım ferrari ingilterede sorunsuz bir yaris olunca nasıl bir tablo olucak son hevesim bu yaris burda da ilk 5 de yer alamassak artık f1 izlememin bir anlamı yok.

  11. Yusuf Hitay,senin böyle espiritöel bakışınında olması çok şaşırtıcı ve güzel,öyle bitsin,hatta alonso 1 olsun söz gelirsen ben sana ısmarlarım:))

  12. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    RedBull'un burda çok güçlü olacağı ve bu pistin adeta onlar için tasarlanmış olması doğru.ama RedBull'un dikkati dağılırsa yada herşeyi tam yapmazlarsa yenilmez olamazlar.Mclaren RedBull'un çok da gerisinde değil zaten.Fazla motivasyon ve güven de bu yarışı onlara kazandırabilir.

  13. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Button
    Hamilton
    The Schum
    …..

  14. buttonı tutmaya başladıktan sonra ilk isteğim yarış kazanmasıydı bu çok uzun sürdü.daha sonra iyi bir araçla şampiyonluk kazanmasıydı.brawna teşekkür ediyorum.artık kendi memleketinde yarış kazanma vakti geldi.2006 daki yarışta sıralamalarda fia aracı incelemeye almıştı kalan zamanda istediği dereceyi yapamayıp elenmişti.yarışa müthiş bir şekilde başlamasına rağmen motor sorunuyla yarış dışı kalmıştı.araçtan indikten sonraki ağlamaklı hali gözümün önüne geldi.ilk defa hondayı sorgulamıştım ne işi var burda diye.inşallah kazanır.

    birden eski günler aklıma geldi yazayım dedim;)

  15. Withmarsh Harikasın Sabırsızlanmaya başladım Silverstone için Bir Duble Ne güzel olur kendi evimizde =))

  16. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    yagmur yagarsa kesin mclaren kazanır yagmur yagmassa bakacagız güncellemelerimize işe yararsa rekabetçi olacagımız kesin go button go hamiltonnnnnnnnnnn

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    @djarum

    bu şekilde biterse bi yemek ısmarlarım 🙂

  18. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Takım gerçekten full motive.

    bende şahsen böylesine pozitif bir yorum hatırlamıyorum Withmarsh'tan.

    Öylesine baskın bir galibiyet almak lazım ki, rakibin direnci (red bul) kırılsın.

  19. 1-ALONSO
    2-MASSA
    3-VEBER
    4 VETEL
    5-jenson
    6-/&%+^'!
    7-şümi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir