Hamilton, Alonso ile Arasını Düzeltti

yazar:

kategori:

McLaren sürücüsü Valensiya yarışından sonra İspanyol sürücünün güvenlik aracıyla ilgili kızgınlığının asıl sebebinin alınan kötü sonuçtan dolayı olduğunu söylemişti.

Bu konunun daha fazla uzamamasını isteyen Hamilton İspanyol pilotla sorunu halletmek için iletişime geçtiğini açıkladı.

Reuters haber ajansına verdiği demeçte Hamilton: “İletişim halindeyiz. Benim numaram onda var, onun numarası da bende var. Ertesi gün mesajlaştık ve işler yolunda.

“Nasıl olduğunu sorduğum bir mesaj gönderdim ve o da her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Yarış dünyasının nasıl çalıştığını biliyor ve bu yıl zor bir yıl. ” dedi.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    bütün spor dallari böyle türkiyede sporcular milyar$ kazanirken bizim fanlar bir birini yemekle mesgul IRK olarak kavgaci bir IRK iz malesef.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    bu nasıl bir kurallar bütünlüğü..
    neredeyse her yarış bir kural açığı çıkıyor anlamadım gitti bu gün bir pilot çok fayda sağlamıştır yarın belki başka biri..neyse konu bu değil.

    neden kurallar keskin ve uygulaması bu kadar laçka ve adaletsiz inanın hiç seyredilemez hal alıyor bu spor dalı..

  3. Yavuz Balcı avatarı

    burda 2 adam karşılıklı olarak anlayış içinde oluyorlar gerginlikten sonra ( belkide sadece biz öyle sanıyoruz ). hala her 2 taraftar grubuda kabullenmiyor. ikisinide tebrik ediyorum ben.

  4. Yani takım arkadaşını övdü diye tartışma çıkacaksa yandı gülüm keten helva. Bildiğim kadarıyla tartışmalar bir pilota laf atılmasıyla çıkıyor. Desteklediği pilotu övmesiyle değil. Aynı kişi Kobayashi yi tebrik ettiği için de birkaç (-) almıştı. Bu da mı tahrik edici mesaj olarak görüldü acaba. Yapmayın beyler böyle şeyler yüzünden birbirimizi kıracaksak hiç birimiz yorum yazmayaım daha iyi !

  5. seb sanırım bu mclaren taraftarı arkadaşlar gittikçe saygısızlık virüsüne bulaşıp bu hallere dönüşecekler.burada saygı duyduğum bir çok mclaren taraftarı arkadaşımız var bunlardan biride didemdi ama oda yavaş yavaş diğer kendini bilmez demeyelimde ortamı germek için olup olmadık habere alakasız yorumlar yazmak içingelen diğer virüslülere benzeyecek.bahsettiğim değerli mclaren taraftarı arkadaşları kendilerini bu virüsten korumaları için azami gayret göstermeleri konusunda uyarıyorum.

  6. @McLaren_ Didem

    Alonso'da insanlığını göstermiş ozaman cevap yollamış çünkü.
    Bakış açına hayran kaldım doğrusu.

  7. zaten alonsonun lewis ile bir problemi yok arkadaşım ne insanlık göstermesi ne gönül alması.

    "Nasıl olduğunu sorduğum bir mesaj gönderdim ve o da her şeyin yolunda olduğunu söyledi"

    sanırım şu aşağıdaki cümle herşeyi açıklıyor.lewis kendisi parladı ve kendisi tekrar söndü hepsi bundan ibaret başka bir şey aramayın.

  8. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İngilterede Bu sefer aynı olayn lewisin basına gelse o nasıl davranır kim bilir belkide F1 bırakma kararı alır herkes alonso gibi olamaz yinede barıştıklarına sevindim nede olsa f1 dogasında bu tür olaylar olur onemli olna büyük bir çekişme olması bizde bunu istiyoruz Ferrari bi kerede mclarenin gecse ne olur sanki sizler gordunuzmu arkadsaslar bu sene ferrarinin mclareni gectigini ben gormedim sahsen goren varsa hangi yarisdi hatırlatsın 2010 dan bahsediyorum eskiyi karistirmayalım nerde o 2000 li yıllardaki ferrari nerde hasretim onlara.

  9. ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф  avatarı
    ₣ệЯήẵήĐǾ ẴŁфηŜф

    pilotunuzada insan??? lığınada tüküreyim.admin emmi saan wink attım (seni ciddiye almıyorum,bunları okuyorsun,leywizçi (kasıtlı yanşış yazıyorum) isen bile bana saygı duy ve dediklerimi doğru kabul et ve bana üstad olarak höt diyince döt diyerek 2 koltık kayarak yer bırakıp bana daygı duy ve taraf değiştir diye.

  10. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Gönülde alırmış bizim pilotumuz.

  11. Lewis yine insanlıgını göstermiş işte seni böyle oldugun için seviyorum böyle olmaya devam et arkandayız.

  12. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    mesaj yerine arama olsaydı sonuç iyi olmazdı herhalde. lewis sen üzerine düşeni yine yapmışsın , sürmeye devam …

  13. bizde alsaydık numaralarınızı:)

  14. Gerginliğin sebebi de zaten Alonso nun Hamilton ı ödemeli araması Lewis in de cevap vermemesiydi. Neyseki Lewis kontör aldı da işi datlıya bağladı.
    Zireveye oynayanların arasının iyi olmaması çok ta sürpriz değil açıkçası. Bir yarış gelir ortalık yine gerilir.

  15. heralde basına verdiğin o saçma sapan cevaplardan sonra pişmanlık hissettin. bunun bir yarış olduğunu yarın öbürgün seninde başına gelebilceğini unutma. işte o zaman tüm dünya sana güler.

  16. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    hasiktir lan salak!
    artislik taslıyo ****!
    sen ilkönce araç kullanmayı öğren ondan sonra hava at!

  17. Yusuf  Hitay avatarı

    demekki zilyon dolar paranda olsa mesajlaşabiliyosun.

    sms ne büyük icat 😀

    aferin böyle kardeş kardeş oynayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir