Sauber, Artık Kobayashi'nin Yeteneğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Kobayashi, Valencia’da güvenlik aracı periyodunda pite girmeme kararında büyük sorumluluk aldı ve yarışın son bölümünde pite girmesinin ardından, temiz ve yumuşak lastiklerin yardımıyla yarıştaki nadir geçişlere imza attı.

Sauber, Kobayashi’nin yarışın büyük bölümünde 3. sırayı korumasının ve yarışın son bölümündeki performansının araçlarını daha sıkı geliştirmeleri gerektiğini ve böylece önlerde mücadele edebileceklerini kanıtladığını düşünüyor.

Sauber “Performans çok önemliydi. Bu Kamui’nin hızlı, istirkarlı ve yarışın son turuna kadar mücadele edebildiğini gösteriyor.”

“Daha önceden yeteneğini gösterme şansı bulamadı ve onun çaylak olarak ne kadar güçlü olduğu büyük bir soru işaretiydi. Valencia’da başardıkları etkileyiciydi.”

“Bunun yanında böylesine bir yarışı ancak iyi bir araçla çıkarabilirsiniz ve artık sıralamalarda daha iyi olmak için doğru ayarları bulmalıyız. Ve açıkçası Kamui de her koşulda gelişmeye ihtiyacı var.”

“Ancak şu anda onun hızlı olduğunu biliyorum. Bu benim için çok önemli ve harika bir şey.”

“Artık takım için yeni bir başlangıç yaptık. Bu da potansiyel sponsorlarla konuşmamı kolaylaştıracak çünkü son 8 yarış kabus gibiydi.” dedi.


Yorumlar

  1. şafak soysal avatarı
    şafak soysal

    Kobayashi daha iyi bir araba alınca yarışlar daha zevkli hale gelecek

  2. Bu pilot geçen yıl son yarışta jensona yanımıyorsam bahreynde atak yapıp sollamaya çalışınca dedim işte bu,ve gerçekten f1 in böyle gözü kara pilotlara ihtiyacı var,tren vagonları gibi birbirini takip eden pilot yerine böyle atak pilot her zaman bulunmaz tebrikler kobi.

  3. küçük takımlar için bir kıvılcım önemlidir. inşallah çok daha başarılı olurlar. acıyor insan bu takımın verdiği emeklere.

    kobayashi geçen sene kendini kanıtladı 2 yarışta zaten. bu sene ise istediği türden dengeli bir araç bulamadı. son yarışlarda yeteneğini konuşturuyor. aracı yine iyi değil. sauber in aracında daha büyük köklü yenilikler gerekli. istikrar önemlidir. sadece valencia yetmez..

  4. Demekki yarış bitirebilirse çok başarılı olucak, adam nam salmıştı wallahi (Bahis sitelerinde F1 yarış bahsinde "ilk kim yarış dışı kalır da en düşük oran hep koba nın :)) )

  5. kamui gerçekten alkışı hakediyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir