Williams, Yeni Egzozu Kullanma Konusunda Kararsız

yazar:

kategori:

Grove kökenli takım, Mclaren’le birlikte Red Bull tarzı egzoz ve difüzörü ilk kez Silverstone’da piste çıkaracak. Ferrari, Mercedes ve Renault ise daha önce kullanan takımlar.

Takımın bu sistemi düzlük testinde denediği biliniyor ancak Williams, yarışta kullanıp kullanmama konusunda son kararı sistemi Silverstone’da antrenman seansında denedikten sonra karar verecek.

Teknik Patron Sam Michael “Egzozu antrenman seanslarında deneyip yarışıp yarışmama konusunda kararı cuma akşamı vereceğiz.” dedi.

Valencia’da 4. olarak bu sezon Williams’a en iyi sonucunu kazandıran Rubens Barrichello ise güncellemelerin aralıksız gelmesini ve kendilerine hız kazandırmasını umuyor.

Barrichello “Valencia’da takım iyi bir çaba gösterdi. İlerlediğimizi görmek memnun etti ve umarım bu şekilde devam edebiliriz. Bunun için Silverstone’a yeni güncellemelerle geleceğiz ve bunların aracı yine hızlandırmasını umuyorum.”

“Takımı olması gerektiği yere getirmek için büyük bir çalışma var ve bu çabanın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ehehe 😀
    williams besleme gibi boynu bükük egzos yapsın:)

    (besleme nedir bilmiyorum demeyin, inci sözlüğü salarım buraya :p )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir