Britanya'da Senna'nın Yerine Yamamoto Yarışacak!

yazar:

kategori:

Britanya GP’de Karun Chandhok’un yanında HRT test pilotu Sakon Yamamoto yarışacak.

Takım Patronu Colin Kolles, bu haberi doğruladı ancak sezonun geri kalanı için detayların yarın sabah açıklanacağını söyledi.

Yamamoto Formula 1’de en son 2007 yılında Spyker’da yarışmıştı.

 

 

 


Yorumlar

  1. HRT Aracı üzerindeki yani takım sponsorları zaten BRUNO SENNA'nın getirdiği Sponsorlar. HRT, Senna ismi ile çok büyük ilgi görmüştü ancak şimdi eğer bundan sonraki yarışlarda da Senna olmayacaksa HRT'nin işi gerçekten ÇOK ZOR.

  2. aslında bu ayki f1 racing de bir araştırma vardı yeni takımların bitirdikleri yere göre pilot sıralaması yapıldığında en fazla puana chandok sahip buna karşılık en az düşük puanı alansa senna..

  3. MagicAlonso avatarı

    daha kaliteli kim gelebilir ki o koltuğa.Kusura bakmayın ama böyle sürünen bir araçla kimse gelipde kolay kolay kariyerini berbat etmek istemez.Senna varlık gösteremedi.Chandok daha iyi performans gösteriyordu bitirdikleri yarışlarda genel olarak.Tabi birde işin sponsor yönü var.Akıbeti belli olmayan bir takımın yapmış olduğu pilot değişimini fazla abartıyorsunuz.

  4. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    burda kimse sennayı savunmuyor kardess yapılan haksızlıktan bahsediliyor,snna umuurumda değil ama bari yerine daha kaliteli bir pilot getirsinler kamikaze yamamoto ve altındada vasat bir araç var artık gerisini düşünün.inşallah yarışta kamikazelik yapmaz

  5. Bu sennayı da savunuyorsunuz ya adam vasat chandoka bile geçiliyor

  6. koyun sponsoru kazandırırım ferrariye. yan sidepoda tüküren bir lama resmi yapıştırız.

  7. 10 dönüm tarla 25 baş koyun var bizim.
    bende f1 pilotu olucam. ferrariye alsınlar beni.

  8. yorumları görünce ne kadar duygusal ve mağdur taraftarı olduğumuzu gördüm 🙂
    bi f1 pilotuna acımak yapacağım son şeylerden biri. çoğu yetenek kartingten öteye bile geçmeye fırsat bulamıyor..

  9. Bu sezonki sonuçlara baktım kıyaslama yapmak imkansız. Çünkü sürekli biri ya da ikisi yarış dışı kalmış çoğunlukla araçdan kaynaklanıyor. Ortada performasn karşılaştırması yapabileceğimiz sonuçlar yok yani. Ya da kim diğerinden önce yarış dışı kaldı gibi bir aratıştırma yapılabilir 🙂
    Senna en çok TRT muhabirlerini özleyecek bence. Chandhok'dan çok onları görüyordu büyük ihtimalle. :p
    Bu arada mp4-25 ben sana ana sponsor buldum bile bizim burda Derya Bakkal var takıma salam sosis fındık fıstık ne gerekiyorsa tedarik ederiz ayıpsın. Pastırma da var :))

  10. 01McLaren01  avatarı

    parası olan pilot için raikoneni bile gönderdiler. daha ne olsun f1 böyle işte.

  11. İlginç. Senna'yı yollayacaklarını düşünmüyordum. Hatta Karun'un başarılı olsa bile takımın zayıf yönü olacağını düşünüyordum. Bu da bana kapak olsun.

    Kötü bir karar, attan eşşeğe binme meselesi gibi. İyi ki Yuji Ide'yi almadılar.

  12. Herkes gerekeni söylemiş,şimdi yomomoto gelecek puanlar alacak uçuracak takımı:@

  13. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    hani rekabetçi bir otomobil olurda senna iyi işler yapamaz yarış pilotluğunda alırlar anlarımda adamlarda o bile yok. zaten formula 1 de gereksizsinizde neyse.. bruno orta halli bir takıma gelmeli.

  14. @ mp4-25

    Bende sana sponsor olurum.Bu fırsatı kaçırmamalıyız.Türkiye'nin starı sen olabilirsin 😉

    F1'in bu yüzü giderek çirkinleşmeye başladı.Açıkçası Senna'ya yazık oldu.Yamamoto'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Koltuğunu kaptıracak kadar kötü bir performans göstermemişti.Koltuğunu kaptırdığı pilot da pilot olsaydı bari 🙁

  15. bizimkilere söyleyeyim bağı, bahçeyi, evi falan satsınlar f1de yarışan ilk türk pilot olacam 😀 kaçmaz bu fırsat

  16. gerçekten çok ilginç ve hatta iğrenç bir gelişme. f1.com'da perşembe (bugün) çekilen fotograflara bakıyordum az önce. senna'nın cosworth fabrikasında çekilen boy boy resimleri var. akş****** "artık pilot değilsin" mi denildi bu adama? iğrençsiniz, mide bulandırıcısınız, ne diyeyim…

  17. paran varsa f1 pilotu olabileceğinin işareti. colin kolles ferrari'ye geçsin bu adam ferrari'de de yarışır, tamamen duygusal..

  18. Berbat bir karar. Sponsor dışında başka bir sebep görebilen var mı?

  19. kamikaze ve döküntü aracınızla çok iyi yerlerde olursunuz eminim…neye dayanarak yaptılar anlamışta değilim…saçmalık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir