Boullier: McLaren Yükselen Eğrinin Başında

yazar:

kategori:

Eric Boullier takımının Rusya’da ilk çifte puanlarını almasının ardından McLaren’ın yükselme eğrisine başladığını iddia etti.

Sezona hayal kırıklığı ile başlayan takım Sochi’de iki pilotuyla da puan alabilmişti.

Alonso MP4-31’ini altıncı sırada bitime getirirken Button 10. olarak puan alan son pilot oldu ve bu başarı Woking ve Honda’daki ekipler için heyecan yarattı.

İlerlemeye devam edeceklerini söyleyen Boullier İspanya’da takımın bir çok güncellemeye sahip olacağını söyledi.

“Sochi’deki çifte puanımız kesinlikle Woking, Sakura ve Milton Keynes’teki ekiplerimiz için motivasyon kaynağı oldu ancak bu yükselen eğrinin sadece başlangıcı. Umarız sezonun geri kalanında daha iyi olmaya devam ederiz.”

“Rusya’da bazı noktalarda diğerlerinin şanssızlıklarından yararlandığımıza şüphe yok, ancak iki sürücümüz de aracın dengesi konusunda olumlu dönütler verdiler ve bu da sağlam bir yapımızın olduğunu ve doğru yönde gittiğimizi gösterdi.”

“He zaman daha fazlası için sabırsızız, ancak perde arkasında yapılan sıkı çalışmalardan mutluyum ve bunlar nihayet puanla ödüllendirildiler. Avrupa sezonuna daha da iyi sonuçlarla başlamayı umuyoruz, aracımız bu pistlerde teorik olarak biraz daha güçlü. Bu, durmayan gelişim programımızla birleştiğinde önümüzdeki yarışlar için bize iyimserlik katıyor.”

Fransız patron Rusya’daki sonuçları tekrarlamanın kolay olmayacağını kabul ediyor ancak İspanyol seyircilerin takımı cesaretlendirebileceğine inanıyor.

“Kesinlikle kolay olmayacak, Barselona’da diğer takımlar gibi araçtaki güncellemeleri test ediyor olacağız ancak takımı ve Fernando’yu destekleyen İspanyol taraftarlara iyi bir şov sunmayı umuyoruz ve Avrupa sezonuna iyi bir momentum ile başlamak istiyoruz.”


Yorumlar

“Boullier: McLaren Yükselen Eğrinin Başında” için 6 yanıt

  1. “Takımı ve Fernandoyu destekleyen taraftarlara iyi bir şov sunmayı umuyoruz.” Q3 mücadelesi ile mi bunu yapacaksınız. Yarışta puan alabilmek için çırpınarak mı bunu yapacaksınız.Ne kadar acı bir yorum. F1 in en büyük 2. Takımının geldiği bu noktada 2007 için başarı gelmezse bence tüm teknik ekibin çekip gitmesi lazım. Her zaman yeniliklere en erken adapte olabilen takımlardan olan McLareni bu durumlara getirenler artık başarısızlığın bedelini ödemeliler. Umarım 2017 Ferrari Red Bull Mercedes ve McLarenin dördünün de oyunun içinde olduğu bir yıl olur.

  2. Batuhan #ForzaFerrari avatarı
    Batuhan #ForzaFerrari

    Bunlar kesin podyum falan da hedefliyorlardır, neticede Fernando’nun evi 🙂

    1. Sizin galibiyet sansiniz kadar bizim podyuma cikma sansimiz 🙂

      1. Batuhan #ForzaFerrari avatarı
        Batuhan #ForzaFerrari

        Bizim tek rakibimiz Mercedes, siz önce orta sıralara çıkın da ondan sonra şansınızın olması kolay 🙂

        1. Tek rakibi Mercedes’mis. Neyin kafasi bu? Rusya’da Williams ile kapisan, Çin’de RedBull ile kapışan, Bahreyn’de yarisa dahi başlayamayan bir takim.

  3. Bu Eric’in optimistliğine bayılıyorum. Ama hemen bir yarıştan puan alınca niye Haas gibi gaza geliyorsunuz kardeşim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir