Mercedes, Galibiyet Hedefinden Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

Takımın CEO’su Nick Fry “Bu iyi bir sonuç çünkü burası için biraz daha tutucuyduk.”

“Valencia, biraz daha fazla zorlamamız gerektiğini göstermişti. Araca koyduğumuz şeyler çalışmadı ve geriye dönmek zorunda kaldık ve çok karışık bir hafta sonu geçirdik.”

“Burada kasıtlı bir stratejimiz vardı, Valencia’da elde ettiğimiz bilgilerle güncellemeleri çalıştırmaya çalıştık ve sağlam bir stratejimiz vardı.”

“Araç şu anda en hızlısı olmayabilir ancak çok da uzakta değil. Nico’nun podyumu iyi bir ödül oldu ve Hockenheim öncesinde moral için iyi oldu.”

“Takımlarda ilk 3’e girebilmek için podyumlar kazanmalıyız ve bunların içerisinde galibiyet de olmalı. Çok fazla fırsatımız olacağını düşünüyorum. 2 harika sürücümüz var ve stratejilerimiz hep güçlü oluyor. Pit stop stratejileri genelde en iyiler içerisinde oluyor ve aracımız da makul.” dedi.

Fry, F-kanal sistemini iyileştirmeleriyle çok fazla performans kazanacaklarını ve Ferrari’yi geçebileceklerini düşünüyor.


Yorumlar

  1. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    f-kanal ? göz boyamak için motora giden hava kanalını değiştirme dışında ne yapabildiniz, o da kesin honda zamanından kalan bir fikirdir.
    Mercedes para dışında birşey katacaksa katsın artık!

  2. bazı şeyleri çözebilmek için deneme yanılma metodu kullanıyor schumi ve ross brawn yarışları test olarak kullanıyolar kanımca bir daha lastik problemi yaşamamak için bol bol deneme yanılma başka stratejiler deneniyor gibime geliyor

  3. gerçekçi olmak gerekirse mercedes hala yavaş.öndeki üç takımdan hala güçsüz.fry ferrariyi yakalayabiliriz diyorda.yarış kazanmak için rbr yi yakalamak lazım nasıl olacak

  4. Fry mı hayal aleminde yoksa biz mi? Silverstone'da sadece tek turda 1 sn civarında yavaş bir otomobil varken halen çok uzakta olmadıklarını söylüyor.

    Evet çok uzakta değilsiniz, aranızda kilometreler var..

  5. Semo_Ferrari  avatarı

    Malesef Mercedes'in bu sezon yarış kazanabilmesi için epey şansa ihtiyacı var gibi gözüküyor bana. Sıralamalarda ilk 4'e girmeleri araba performansına bakarsak zaten olanaksıza yakın. Silverstone'daki Rosberg'e bakalım mesela. Sıralamada 5.lik bir Mercedes için gayet iyi, ki yarışı da 3. bitirdi Rosberg. Ama nasıl? Alonso kötü bir kalkış yaptı, Vettel de pist dışına çıkıp ardından pite girdi. Buna rağmen Rosberg'in Hamilton'u ve Webber'i yakalaması olanaksızdı. Mercedes yarış kazanmak istiyorsa aracı acilen geliştirmeli.

  6. Ben şunu gördüm: Şu ana kadar Nico'nun stratejileri neredeyse hepsi güzeldi ama sıra Schumiye gelince güçlü strateji ile uzaktan yakından alakası olmayan şeylerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir