Mclaren, Difüzör Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Artık oldukça iyimserim. Koşullar nedeniyle difüzörü cuma günü düşürdük ve cumartesi günü kullanmadık.”

“Verilere baktım ve sorunların nedenlerini anladığımızı düşünüyorum. Hepsi olmasa da bazı deneyimleri kullanabiliriz. Umarım Hockenheim’de cuma günü gelişme sağlar ve ardından kullanırız.” dedi.

Whitmarsh, egzoz üflemeli difüzörü araca yerleştirmede umduklarından daha fazla zorlandıklarını kabul etti.

Whitmarsh “Büyük mücadele gerektirdi. Hata olabilirdi ancak bunu yaptığımız için ve ardından kullanmaktan vazgeçtiğimiz için mutluyum. Cuma akşamı çok beğenmemiştim ancak şu anda çok fazla verimiz olduğunu düşünüyorum.”

“Lewis hâlâ onunla yarışması gerektiğini söyleyecektir ve verilere göre çok da hatalı değildi. Kullanmamak benim kararımdı ve bence doğru olandı.”

“Bundan daha iyi bir sonuç elde edemezdik. Almanya’da ilerlememizi sağlayacak bazı iyi fikirlerimiz var.” dedi.


Yorumlar

  1. Test yasakları artık kalksın.Takımlar birşeyleri denesin.Rekabet artsın.:@

  2. Normal difüzör downforce'un %40'ını üretiyordu.

    Çift katmana geçince bu oran ne oldu bilemiyorum ama bir de egzoz üflemeli diye literatüre yeni giren bu paketle aracın karoserine neredeyse gerek kalmayacak downforce için. (drag etkisi gibi negatifliklerle uğraşmadan)

    *ayrıyetten red bull'un yeni kanadının ana planyalarında bir hayli uzamalar var. sanırım adrian aracın arkasından alabileceğini aldı şimdi tekrar klasik metodlara dönüyor. ya da arkada bir hayli yere basma kazandı ve understeer sorunu yaşamadan ön tarafta da yere basmayı artırmayı deniyor. bu adama yakın markaj uygulamak lazım.

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    gözünüzü seviyim ne yapıp edip bir an önce şu sistemi araca adapte edin.

    bir kaç yarışı daha redbull alması halinde varolan puan avantajını kaybedebiliriz, bu durum zaten muhteşem bir performans sergileyen rb6 yı yenmeyi büyük oranda zora sokar.

    bizim en büyük avantajımız redbull'un acemi pilotları ve yaşadıkları sorunlar, bu puan avantajını koruyup hız anlamında onlara yaklaşmamız gerek.

  4. Ben kullanıcağımızı düşünerek pole ve duble demiştim. Kısmet Hockenheim a inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir