Basın: "Senna Olayında Sakıncalı E-Posta Etkisi"

yazar:

kategori:

Bruno Senna’nın geçen hafta sonu araçtaki yerini alamaması için en büyük ihtimal sponsorluk sorunları olarak düşünülüyordu.

Ama Silverstone’de yapılan bir dizi görüşmeler ve HRT’nin Senna’yı daha sonra tekrar koltuğa geçireceğini söylemesi farklı bir durum olduğunu akıllara getirdi.

Alman Auto Bild Motorsport, bir e-postanın buna neden olduğunu öne sürdü.

Habere göre 26 yaşındaki Senna, İspanyol takımın patronu Colin Kolles’i ve yönetim anlayışını ağır şekilde eleşetiren bir e-postayı yanlışlıkla doğrudan kendisine göndermiş.

Senna’nın yerine tek yarışlık Yamamoto’nun getirilmesinin de, asiliğine karşılık Brezilyalı pilotu disiplin altına alma çabası olduğu iddia ediliyor.

Auto Bild diğer taraftan sponsor ödemelerindeki gecikmeler nedeniyle Britanya’da koltuğunu kaybetmeye aslında Karun Chandhok’un yakın olduğunu yazdı.


Yorumlar

  1. BRUNO SENNA'yı Formula Grand Prix'lerine hazırlayan AYRTON SENNA'nın takım arkadaşı GERHARD BERGER'dir.

  2. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    Aslında haklısın. Ben şaka olsun diye söyledim zaten 🙂

    De herkesin F1 kariyerinde rekabetçi aracı olmuyor. Kimisi küçük takımlarla başlayıp şampiyon bile oluyor (Alonso, Raikkönen) veya buna yaklaşıyor (Massa, Webber, Massa), kimisi de öylece kaybolup gidiyor. (Marc Gene, Luca Badoer)

    Şans inanılmayacak kadar önemli bir faktör. Şansı yaratan da tabi destek. Arkanın kuvvetli olması lazım. Alonso'nun Flavio'su, Button'ın ve Schumacher'in Brawn'ı, Raikkönen ve Hamilton'ın Dennis'i vardı. Ama ben varsa bile Senna'nın arkasında büyük bir isim göremiyorum, bilmiyorum.

  3. GP2 ile F1 arası bir araçla hiç kimse birşey yapamaz. SCHUMİ bile ne kadar eleştiriliyor. Bruno bu araçla ne yapabilir ki ? Sadece Chandhok'u GEÇMEK …

  4. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    Bir tek asiliğini almış Ayrton'dan, o kötü olmuş bak 😀

  5. yakında asi gelenler tek ayak üzerinde saatler boyu bekleyecek der bu hrt beklerim 😀

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    ama o cihazdan mail gönderilmiyor :p

  7. pilotluk zor zanaat mış
    sponsor para ödemez tahsilatla uğraş dur:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir