Honda Düzenli Puan Hedefliyor

yazar:

kategori:

Honda takım patronu Ross Brawn takımının her yarış puan kazanabilecek güçte olduğunu söyledi.

Sezon öncesi Honda’nın performansı hakkında belirsizlikler vardı ancak Avustralya’da sıralamalarda alınan sonuç ve yarışta gösterilen performans takımı daha da iddialı hale getirdi.

Rubens Barrichello yarışı 6. sırada tamamladı ancak kırmızı ışıklar yanarken pitten çıktığı için diskalifiye edildi.

Brawn "Sonuç üzücü olsada olumlu şeylerw bakmalıyız. Sıralamalar orta bölümde olduğumuzu kanıtladı ve Rubens’in güçlü yarış performansı puanlar için mücadele edebileceğimizi kanıtladı."

"Jerez’de yapılan aerodinamik yeniliklerin çalışmasından dolayı mutluyum. İspanya’da gelecek adımı atmadan önce ilk 3 yarış için sağlam bir temele sahibiz."

"Melbourne’de gösterdiğimize benzer performans göstereceğimizi umuyorum. Puan hedefleyebileceğimiz bir araca sahip olduğumuzu gösterdik ve her iki pilotumuz bunu yapmaya kararlı." dedi.

Rubens Barrichello "Son Jerez testlerinde gelişim gösterdiğimizi biliyorduk. Ancak diğer takımlara oranla nerede olduğumuzu bilmiyorduk."

"Sezona yapmış olduğumuz başlangıçtan oldukça memnunum ve İngiltere ve Japonya’da araç için son haftalarda yapılan yoğun çalışmalar için teşekkür ederim. Olumlu bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. barış yücesan avatarı
    barış yücesan

    honda bu sene iyi işler yapar çünkü takımın başında ferrari'de olmasını istediğim ross brawn var.

  2. evt rubens yarışta tecrübeni konuşturdun.nede olsa şuan da kimsse f1i senden daha iyi bilemez. helal sana ama pite dikkat lütfen.

  3. sinan bozok avatarı

    Biraz daha dikkatli olursanız neden olmasın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir