Hamilton, Kazaya Üzülse de Performanstan Memnun

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Açıkçası, sabah aracıma çok büyük hasar verdim. Çok kaygandı ve 3. virajdan çıkarken hız sabitleyicisine dokundum ve vites değiştirdim bu da lastiklerin fazla dönmesine ve arkadan kaymama neden oldu. Durumu düzeltmeye çalıştım ve bu beni dışarı çıkardı ve o anda sadece bir yolcu gibiydim.”

“Kaza nedeniyle aracın dört yanı da hasar gördü bu da beni üzdü. Çalışanlarımız aracı hazırlamak için tüm hafta boyunca çok sıkı çalışmışlardı. Mekanikerler tekrar çok fazla çalışmak zorunda kaldılar ancak yine de mükemmel iş çıkardılar.”

“Tekrar piste çıkıp sabahki zorlukları geride bırakmak olumluydu. Öğleden sonraki yağmuru da kaçırdık ve bu iyiydi. Şu anda aracın nerede olduğunu dair iyi bir fikrim var ve umarım gece ayarlarda iyi değişiklikler yaparız.”

“Yeni egzoz hâlâ mükemmel değil. Bu, direkt olarak araca koyduğunuzda eskisi gibi dengeyi bulabileceğiniz bir parça değil. Dengeyi ayarlamak ve sürüş stilinizi değiştirmek zorundasınız. Hâlâ bunun üstünde çalışıyoruz ancak bu sistem oldukça potansiyele sahip.” dedi.

Jenson Button: “Sabah faydalıydı çünkü yarın da yağmur ihtimali var. Ancak yağmurda en hızlı olmaya yetecek ayarımız yoktu. Öğle arasında ayarları değiştirdik ve öğleden sonra dengeden daha mutluydum.”

“Her zamanki gibi aracı daha iyi hale getirmek için yapmamız gerekenler var. Uzun sürüşler oldukça iyi görünüyor. Yumuşak lastiklerde ufalanma sorununun fazla olmasını bekliyorduk ancak bu büyük bir sorun gibi görünmedi. Umarım yarın sabahki seans kuru olur ve ayarlar üzerinde bazı iyi çalışmalar yapabiliriz.”

“Açıkçası Lewis’in sabahki sorunu nedeniyle 2. seansta uzun sürüş programım yoğun oldu. Yeni zemin çok iyi çalışıyor gibi görünüyor. Ancak ne kadar fayda sağladığını verileri analiz ederek görmeliyiz. Buna rağmen kullanırken pek olumsuzluk yoktu ve bu harika.” dedi.

 


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    en son misillemelerim,sokaklarda misket oynadığım ilkokul dönemlerine denk geldiği için çok da anlayamıyorum kusuruma bakma..

  2. fatihim misillemnin anlamını biliyuorsun değilmi.mutlaka biliyorsundur buda böyle bir şey.herkese anladığı dilden davranmaya çalışıyorum hepsi bu.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    hee yani bu şekilde kazanmak hoşuna gidecek öyle mi,tebrik ederim o zaman çok sportmensin,tıpkı vermiş olduğun fetvalarda olduğu gibi,ondan sonra birileri taraftar profilini ortaya çıkardığında hopluyorsunuz zıplıyorsunuz..işte fark bu gibi şeyleri düşünebilmek ve düşünememek..
    ben can ın herhangi bir yerde buna benzer bir sözüne rastlamadım,evet bazen sinir bozucu olabiliyor ama böyle bir istekte bulunup bunun hayalini kurmak ona göre değil,hem kötü diye örnek gösterdiğin yorum sahipleriyle aynı kötülükte olmanı gerektiren bir durum da yok,hee ben bunları yazarken sinirlenip felan yazmıyorum,sadece aradaki farkı anlatmaya çalışıyorum,ne kadar umurunda olur o da ayrı mesele tabii

  4. dostlarım hamilton kaza yapsın dedim ölsün demedim.ne bu şiddet bu celal.kaza yapacakki yarış dışı kalsın buda alonsoya yarar.ne var bunda.hem benim söylediklerim canın söylediklerinin yanında devede kulak kalır.öyle değilmi.

  5. yaşar kardeşim hayırdır.

  6. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    yaşar koçyiğit hadi diyelim lewis kaza geçirdi , jenson , webber , vetteli nasıl durduracaksın…demek ki alonso taraftarlarının ona inancı bukadarmı azalmış. neden pist üzerinden birilerini geçmesini dilemiyorsun…istersen sahrada yağmur duasınada çık belki işe yarar ;)))

  7. guduuuuu üzülme sen söyle Charlie'ye ayarlar birşeyler.

  8. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    alonsodan nefret etmeme rağmen bir gün olsun kaza yapması için dileğim olmamıştır. 5 kelimelik bir cümle insanın iç dünyasından, karakterine kadar herşeyi tüm açıklığıya bu kadar ifşa edebilir 😀 hoş cümle aralarına küfürler yazıp yollayan birinden çok şey beklememek lazım normaldir.

  9. Yazık oldu bu olay. Buttonun başına gelse hoşuma giderdi 😀 (Biraz sinirlerimi bozmuştu Schumacher olayında kılım kendisine) … Lewisi severim ve üzüldüm bu olaya degerli turları kaçırdı. Vites kutusu felan değiştirmek zorunda kalmasalar bare.

  10. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    çok beklersin yaşar,hatta rüyanda görürsün,insanlara nasıl yazı yazılması gerektiği konusunda fetva verirken,kendi yazdıklarının farkına varamıyorsun heralde,ben bu kadar zamandır,çıkıp da aklı başında birinin,'' alonso da kaza yapsa da'' tarzında bir cümlesini ne gördüm ne de okudum..böyle acaip cümleler gayet yersiz

  11. sandro verone avatarı
    sandro verone

    anca beklersiniz!!
    oda nereye kadar !?
    adapazarına kadar olsun!!…

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Eldivenlerini fırlatması bana rubensin monako kazasını hatırlattı.Çok bozulmuş olmalı ki eline ne geçse fırlattı.

  13. antrenman 10 dk daha uzun olsaydı rahat ilk 3e girerdi.

  14. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamilton bir türlü,'' hata yaptım ''diyemiyor.Hatırlarmısınız heikki bir yarışta bu butona yanlışlıkla bastığını ve bu yüzden alonsoya geçildiğini söylemişti.Adama söylenmedik laf bırakılmamıştı ta ki süper lisansına varana dek.Çünkü ron dennisin sevinci kursağında,kolu da havada kalmıştı.Demekki mclaren aracı bu butonu sevmiyor.

  15. bu kaza performansını yarıştada bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir