Alonso "Sabırlı Olabilirim Ancak Ne Kadar?"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Renault’ta çok uzun süre sabırlı kalamayacağını söyledi. Alonso eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu belirtti ancak mutluluğunun devam etmesi için Renault’un kendisini geliştirmesi gerektiğini düşünüyor.

İspanya’nın SER Radyosuna konuşan Alonso "Kesinlikle sabırlı olabilirim, ancak uzun süre mi? Hayır. Geçen sene sezon sonunda Ferrari pilotları ve Lewis Hamilton’un arkasında 4. gibiydim ve Avustralya’da da 4. oldum ve pozisyonum değişmedi. Takımımız için uzun bir sezon olacak ancak takımım gelişim göstermezse sabrım tükenebilir."

"Şu anda yapabileceğimiz tek şey sıkı çalışmak ve gelişim için % 100 kendimizi adamak. Hâlâ aracı geliştirmek için bir çok potansiyele sahibiz. Hâlâ tepedeki takımlardan tur başına 0.8 daha yavaşız ve hatta yarış içerisinde 1 sn ancak bu araç üzerinde sadece 2 aydır çalıştığımızı unutmamalıyız.Nerelerde gelişim gösterebileceğimizi biliyoruz ve bunlar temel olarak aerodinami ve frenler." dedi.


Yorumlar

  1. Sinan Şahin avatarı

    İyi ki 4.cü olmuş!!!

  2. Hemen bir örnek verelim. Senna 88-91 arasında dünyanın en iyi aracıyla yarışıyor ardından 92 ve 93 yıllarında rakiplerinden oldukça yavaş bir araçla yarışıyor ama gene de elinden geleni yapıyor takım arkadaşlarını süpürüyor her şeye rağmen bir çok polepozisyon ve bir kaç zafer kazanıyor ama GIK bile demiyor. Ta ki 94 yılı başında Lamborgini anlaşması gerçekleşmeyene kadar. Alonso ilk yarıştan sonra başladı sakın Senna'yla kıyaslamayın. Çünkü Senna tam 2 sezon 32 yarış bekledi ve GIK demedi. Saygılar.

  3. hakan köşk avatarı

    ben bir renault cu olarak adam haklı konuşuyor son 3 yılın enhızlı araçları altında olsun sonradan sonraya düş mücadele edeme adamın zoruna gidr yani arkadaşlar kendini onun yerinde düşünün saygılar

  4. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ben hep söyledim yine söylüyorum bu adam zora gelemiyor.Yine kaçacak şimdiden zemin hazırlıyor.

  5. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    İşte gerçek Alonso.Tabiki hiçbir pilot,kendisine mücadeleci araç veremeyen bir takımda olmak istemez.Bunu takım da bilir,mejerde bilir,taraftarda.Fakat hiçbir pilot bunu sık sık gündeme getirip ortalığı germez,yarışa odaklanır,en iyisini yapmaya çalışır.Alonso RENAULT'un üstün olduğu yıllarda yaşadığı gibi yaşamak istiyor hep ve rahatsızlığını ortamı germek pahasına,takımını yıpratmak pahasına dile getiriyor.Halbuki kazanan bir kişidir ve pistte 22 pilot var.Her zaman kazanan araçta oturmak Şumi'ye bile nasip olmadı ki.Bence bu çocuk hiçbir takıma yalışmıyor.Onun için en iyi yer trübünler sadece.

  6. Bir Alonso Klasiği, tüm sinemalarda!!!!!

  7. ogun savaş avatarı

    F1 e gelmiş geçmiş en akılsız pilotlar arasına kendinii altın harflerle yazdıran El Nano nun bundan sonraki durağı anca Force İNdia olur.

  8. erdal çoban avatarı

    Seni bu yüzden severim Fernando.Açık sözlü,delikanlısın.Başkaları gibi susupta kendini melayke gibi göstermiyorsun.Renault zaten bir senelik geçiş dönemi Alonso için,seneye büyük ihtimal Ferraride.Todt'un oglu sayesinde Ferraride yarışan massayı şutlarlar.Luca hep Alonsoyu istemişti,ve gidişata bakarsak Ferrarinin çözümü Alo,Alo'nun ki ise Ferro.McLarenci olmama ragmen Fernando en sevdigim pilot,ve onu bize karşı yarışırken başabaş görmek,her formula 1 sever gibi,banda heyecan verir.

  9. alonso 3 sene sonra ilk defa şampiyonluk mücadelesinin tamamen dışında gibi gözüküyor.bunu kabullenmek de kolay değil.İlk yarış için 5 puan alması gayet iyi ama reno çok geride ve rakip çok… Kısaca alonso bu seneyi çöpe attı dersek yanlıs olmaz.

  10. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Aba altından sopa göründü ;bu sene ilk yarıştan başladı mızıkçılığa renaulta kolay gelsin ;ilk yarış sonucunda konuşmaya başladıysa sezon yarısını bulup bulamayacağına şüpheliyim inşallah renault alonsoya istediği arabayı verirde daha konuşmaz sene sonuna kadar mızmızlığı dinlenmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir