Piquet Jr Vatandaşı Massa'yı Destekledi

yazar:

kategori:

2008 Singapur Grand Prix’sindeki kaza skandalı nedeniyle Renault koltuğunu kaybeden ve şimdi NASCAR kamyon serilerinde yarışan Pipuet Jr Globo Esporte gazetesine verdiği demeçte “Konuşmak bedava ve insanları eleştirmek çok kolay. Ama işin aslı düşündüğünüzden daha derin.” diye konuştu.

Olayın ardından Massa benzer bir durumda griddeki birçok pilotun aynısını yapacağını iddia etse de Rubens Barrichello Ferrari’den ayrıldıktan sonra  2002 yılındaki olayla ilgili, eğer yerini Schumacher’e vermeseydi koltuğunu kaybedebileceğini söylemişti.

1999 yılında sakat olan Schumacher’in yerine piste çıkan eski pilotlardan Mika Salo ise Turun Sanomat gazetesindeki demecinde, “Bana eğer Eddie (Irvine) benim arkamdaysa ona boşluk bırakmam gerektiğini söylediler.” demişti.

O yıl Almanya Grand Prix’sinde Salo liderdi. Salo: “Aynalarıma baktım ve Eddie’nin Frentzen’i geçtiğini gördüm. Birkaç saniye sonra Ross Brawn radyodan şunları söyledi; ‘Mika, Eddie’nin geçmesine izin vermeni istiyoruz.”

“Ferrari’nin Alonso’yu şampiyonluk için daha şanslı görmesinin mantıklı olduğuna inanıyorum. Ama olay daha iyi idare edilebilirdi. Özellikle de mühendisi Massa’ya ne yapması gerektiğini anlayıp anlamadığını sorduğu an.”

El Pais’teki köşesinde yazan İspanyol patron Joan Villadelprat ise takım emirlerinin kesinlikle kural ihlali olduğunu belirtti.

“Elbette, bu çok açıktı. (Massa)’nın başka bir seçeneği kalmamıştı. Büyük ihtimalle Dünya Motor Sponsorları Konseyi bunu ispatlayamayacak ama tüm taraftarlar anında bunu görebildi. 2002 yılında Rubens Barrichello’nun da yerini vermemesi durumunda anlaşmasının geçersiz olacağı tehditini aldığını duymuştum.”

“Bu sene Ferrari’nin yaptığı hatalar çok fazla ve çok büyük. Artık birileri harekete geçmeli. Takım patronlarına artık bu kadar hatanın yettiğini söylemeli. Birileri de Fernando’yu sakinleştirmeli ki böylece Massa’yı ilk kez geçmeye çalıştığında söylediği gibi ‘Bu çok gülünç’ tarzı yorumlar yapmasın.”

“Burada çifte dünya şampiyonundan, griddeki en iyi pilottan, bir şampiyonluk takipçisinden bahsediyoruz ama bazı durumlarda frene basmak gerekir.”


Yorumlar

  1. "2008 Singapur Grand Prix'sindeki kaza skandalı nedeniyle Renault koltuğunu kaybeden ve şimdi NASCAR kamyon serilerinde yarışan Pipuet Jr " hahahaha boşuna demedik kamyon şöförü diye :)))

  2. ırkçılık gibi olmasın ama bu brezilyalılar niye böyle?

  3. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    eee sende zamanında alonso kazansın diye canını tehlikeye atmamışmıydın?

  4. haksız kazanca gerek yok ve bu tür şeyler yasak. yorumları kaldırılanlar da zaten niçin kaldırdığını anlamıştır.

  5. ulan kaş yapalım derken gözmü çıkardık şimdi tüh…

  6. google tıklama başına değil de gösterim başına ücret verir bu tür sayfalarda. her gösterimde ücret veriliyor bildiğim kadarıyla.

    tıklamalarda ise geçip bilgisayarın başına tıklarsanız devamlı gelirlerinizi alacağınız banka hesabı bloke olacaktır. google bunu sistemik olarak yapıyor.

  7. Herkül arkadaşım, şimdi şöyle bir durum var, eğer reklamlar için adsense kullanıyorlarsa ki öyle gözüküyor, çıkıp da sitedeki reklamlara tıklayın diyemezler, çünkü google bunu yasaklıyor. Eğer böyle birşey yaptıklarını tespit ederlerse sözleşmeyi feshedip parayı da vermiyorlar. Senin yaptığın bile yanlış olabilir o derece. O yüzden şifreli bir mesaj bulup onu kullanalım derim ben. ne bileyim emeğe saygı beyler +rep gibi:)

  8. sen önce kalkmasını öğren…
    bu arada site çok geç açılıyor. sayın site fanları ve yorumcu arkadaşlar…
    sitemiz amatör bir ruhla rakip sitenin dahi övgüsüne mazhar olmuş bir ciddiyetle yoluna devam etmektedir. bu işi yaparken gördüğüm kadarıyla herhangi bir gelir olmadan yapmaktalar…sadece şu gördüğüm google reklamları gelir olarak işlerine yarıyor kanaatindeyim.

    herkes Allah rızası için şu reklamlara siteye uğradığı zaman tamamına bir tıklasın. yoruma gelince babamızın malı gibi kullanıyoruz istediğimizi yazıyoruz. haberler taze değilse mızmızlanıyoruz. haberler hızlı düşmezse laf ediyoruz. geç açılırsa söyleniyoruz. çimeni yerken iyi bıçağa gelince mızmızlanma olmaz. herkes mutlaka sitemizin daha iyi olması açısından şu reklamlara tıklasın. o mavi mayolu hatun reklamına tıklamayın sadece yanlış olmasın racona ters:)))

  9. murat levent avatarı

    Merak ediyorum acaba ferrari massa yı karşısına alıp konuşmuşmudur bu konuyla ilgi.

    Çünkü ferrari ve alonso olayı ne kadar kapatmaya çalışırsa massa inatla olayı körüklüyor.

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Bozacının şahidi gibi olmuş be piquet, en son sende konuştun, heralde senden başka konuşçak kalmamıştır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir