Kubica, Monako Benzeri Sonuç Beklemiyor

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, bu sene Monako’da hem sıralama hem de yarış birinciliği için mücadele etmişti ve oradaki performansı, Macaristan’da bir benzer sonucun beklenmesine neden oldu.

Bununla birlikte Kubica, aracının Red Bull, Ferrari ve McLaren’e kafa tutmada yeteri kadar hıza sahip olmadığını düşünüyor.

Kubica: “Aracımıza daha uygun bir pist olacağını düşünüyorum ve Almanya’ya göre öndekilere daha yakın olabileceğimizi umuyorum. Ama dürüst olmak gerekirse Monako’da ortaya koyduğumuz gibi bir durumu tekrarlayabileceğimizi düşünmüyorum”

Kubica geçen hafta sonu Almanya’da 7. oldu ve bunun beklediğinden çok daha iyisi olduğunu belirtti.

Kubica: “Aracımızın limitlerinde bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Hockenheim’de geri kalanın en iyisiydik ama şu anda en hızlı takımlarla aramızda büyük fark olduğunu da biliyoruz, ayrıca arkamızdakiler de çok yakın”

“Bu da demek oluyor ki bir yarış hafta sonunda her şeyi mükemmel yapmalıyız: ilk 10’da sıralanmalı ve puanlar almalıyız”


Yorumlar

  1. Az kaldı kubicam az bekle 2011 gelsin bir bak sen o zaman sana R25-26 gibi canavarlar verecez bak sonra takımda şampiyon olup gittikten sonra yeni takımında ilk gün bindiğin arabaya en iyi kullandığım araba dersen bozuşuruz heberin ola 🙂

  2. Bu adam harika bir iş çıkarıyor ve çok istikrarlı. Eğer bu sene Red Bull, Ferrari ya da Mclaren takımlarından bir tanesinde yarışsaydı, kanaatimce şampiyonanın en büyük favorisi olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir