Tost: Piquet Çetin Bir Yıl Geçirecek

yazar:

kategori:

 "Toro Rosso bir çaylağın formula1 hayatına alışması için  Renault’tan daha iyi bir yerdir. " diyor Franz Tost. Renault’un yeni pilotu Nelson’ın ilk yarışı olan Avustralya GP’sinde geçirdiği kabus gibi yarışın ardından gazetecilere böyle zorlukların 2008 sezonu boyunca karşısına çıkacağını söyledi.

"Bizim çaylağımız Sebastian Vettel ile kıyaslandığında çok daha kötü bir pozisyonda ilk yarışını bitirdi Piquet."

"Piquet’in üzerinde fabrika takımı olmanın, Renault’un sürülmesi zor bir araba olmasının , iki kez dünya şampiyonu olmuş bir takım arkadaşına sahip olmanın baskısı var. Bu tempoda öğrenecek zamanı yok. Piquet’nin çok zor bir yıl geçireceğini sanıyorum." diye konuştu Tost.

Tost’un Renault’daki meslektaşı Briatore ise 22 yaşındaki Nelson için Avustralya’da yaşananların yalnızca bir sefere mahsuz olduğuna inanıyor. "Nelsinho her zaman ilk senesinde tam sezon problemler yaşadı. Onun cephesinde herşey yanlış gitti. Herşey Malezya’da daha iyi olabilir." demişti Briatore.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    bırakın torrorosayı takımdan kim sayıyorkii aracınız iyi değin püge onu ne yapacak gör bakkkk

  2. hakan köşk avatarı

    renault daha okadar düşmedi torrorosa renault u 2 yarışında görün senin çaylağını araba farkı ile vede tecrübe ile ne yapacak ypl vermeyecek inşallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir