Webber: "Vettel İlk Sırayı Hak Etti"

yazar:

kategori:

Bugün Vettel’in hızına yetişemeyen Webber sıralamaları 0.4 saniye geride tamamladı. Avustralyalı pilot, “Elimden gelenin en iyisini yaptım. Attığım ilk tur muhtemelen temiz bir tur olmadı ama işler bu şekilde gelişti. Bugün ilk sırayı o hak etti. Ben günümde değildim ama yine de ilk çizgideyim. Çocuklar bugün harika bir iş çıkardılar. Yarın için sabırsızlanıyorum” dedi.

Webber, Red Bull’un sıralamalarda rakipsiz olacağını tahmin ettiğini de belirtti: “Burası Barselona’ya çok benzedi. (Mücadelenin) ikimiz arasında olacağını biliyorduk. En hızlı turu kim atarsa ilk sıra onun olacaktı.

Webber son olarak da yarışın ilk turun ardından sıkıcı geçebileceğini söyledi: “İlginç bir start olacaktır ve sonrasında, biliyorsunuz bu düzenlemelerle, tüm yarış boyunca uyanık kalmaya çalışacağız. Startın nasıl olacağına bakacağız ve sonra da uyanık kalmaya çalışacağız.”


Yorumlar

  1. Şu demeci verirken yarın startta Seb'i nasıl madara edebilirim planları yaptığına inanmak zor değil. Macaristan Gp'nin en büyük sorunu olan sıkıcılığa da iyi bir gönderme yapmış, hoş olmuş 🙂

    Eğer Ferrari yarış temposunda önde olsa muhtemelen yarın Alonso'yu çılgın atarken(!) izlerdik, ya da Schumacher iyi bir araca sahip olsaydı onu. Ancak Schumacher ve Hamilton için pek şans yok gibi bütün olay starta bağlı. Fernando ise pit stratejisi sayesinde belki kötü bir startı bile kurtarabilir. Yani yarın gerçekten sıkıcı olabilir, ama belli mi olur belki de bir 2006 daha yaşarız.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Startın nasıl olacağına bakacağız ve sonra da uyanık kalmaya çalışacağız."
    o ne özgüven o 😀
    katılıyorum Webber'e.Diğer pilotların tek şansı start ve belki ilk bir kaç tur.Daha sonra RBR'ler arayı açacaktır.

  3. Yani o kadar zevksiz bir yarış mı olacak 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir