Vettel, "Muhteşem" Red Bull Aracını Övdü

yazar:

kategori:

Vettel, en yakın rakibi olan takım arkadaşına 0.4 sn fark atmayı başarırken, 3. sıradaki Ferrari aracına 1.2 sn fark atarak tüm izleyenleri şaşırttı.

Vettel “Tüm hafta sonu boyunca çok rahattık ve aracı gece biraz daha geliştirdik.”

“Telsizden bağlanıp bizim zamanımızın geldiğini söyledi. Onlar bu harika aracı yaptılar ve bu aracı sürmek büyük mutluluk sağlıyor. Yarınki yarış için sabırsızlanıyorum.”

“Aslında oldukça zor bir seanstı. 2. seansta yumuşak lastikler ile sorunsuz bir tur atamadım ve araçta yapabileceğimiz fazla bir şey yoktu. Ancak 3. seansta daha emindim. Umarım yarın iyi bir kalkış yapar ve harika bir yarış geçiririz.” dedi.

Vettel, rakiplerine göre Hungaroring’de bu kadar hızlı olmasını da açıklayamadı.

Vettel “Hockenheim’da Ferrari’nin o performansı nereden bulduğunu ve nasıl önümüze geçtiğini kendi kendimize soruyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bu sonuçtan çok fazla gurur duyuyoruz.”

“Geçen hafta niçin kötü kalkış yaptığımı bulduk. Yarın normal bir kalkış yapıp en azından pozisyonumuzu koruyabileceğimizi düşünüyorum.”

“Macaristan’da genelde temiz tarafta olmak önemlidir. Geçen sene 2. olduğumda, Alonso polde olduğunda da bunu söylemiştim. Geçişin zor olduğu bu pistte kalkış önemli olacak.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir