Petrov, Kubica'yı Geçtiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Renault’nun çaylak sürücüsü Petrov, bu sezon takım arkadaşını hiç geçememiş olan tek sürücüydü ve bugün iyi bildiği Hungaroring pistinde bunu başardı.

Petrov “Buraya geldiğimizde aracımızın hızlı olabileceğini biliyorduk. Sıkı çalıştık. Geliştik ve buraya bazı yeni parçalar getirdik. İyi bir sonuç ve bence her şey gayet güzel.”

“Pistte tur atarken asla takım arkadaşınızı yenmeyi düşünmezsiniz. Sadece kendi işinize ve tur zamanınıza odaklanırsınız. Tabii ki önde olmak daha iyi ancak her zaman iyi bir sonuç almaya odaklanmalısınız.” dedi.

Petrov ayrıca, temiz tarafta olduğu için de mutlu: “Yarın kalkış zor olacak. Burada ilk viraj çok tehlikeli.”

“Umarım kazasız olur ancak ben temiz taraftan başlıyorum bu yüzden iyi bir kalkış yapmak zorundayız ve ilk virajda herkesin önünde olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. dün antrenmanlarda ilk sektör derecelerini durmadan mora çeviriyordu. Bu pistte iyi ritim tutturmuş, tebrikler

  2. efendimayin  avatarı

    Geçtiği adam kubica helal petrov. Esas seneye izlenmeli.

  3. Tebrikler petrov yavaş yavaş kendini gösterecek inş

  4. Petrov pisti çok iyi biliyor olmasının da verdiği avantajla iki gündür çok iyi işler yaptı. Antrenman turlarında da oldukça etkileyici zamanlar kaydetmişti zaten ve bence bugün harika iş çıkardı. Bunu yarın yarışta da yapabilirse yerini sağlamlaştıracağını düşünüyorum.

  5. Renault'un patronu Eric (bir gün soyadını da yazıcam) Vitaly'e destek verdiklerini eğer desteklerinin karşılığını almadıklarını görürlerse pilot değişikliğine gideceklerini, kendisine güvendiklerini, şu an için bekletilerini karşılacığını ve şimdilik öldürmeye gerek duymadıklarını açıklamıştı Petrov için. Petrov da bugün sıralamalarda Kubica'yı geçti. Helal valla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir