Button, Yol Tutuşundan Şikayetçi

yazar:

kategori:

2. seansta lider Red Bull’dan 1.7 sn daha yavaş olan Button, 11. sırada kalarak elenmişti.

Button “Antrenmanlarda araç çok iyi çalışıyordu ancak sıralamalarda dengeyi bulamadık.”

“Aracı biraz değiştirdik ancak çok fazla yardımı olmadı. Hava koşulları da sabaha göre biraz değişti. Bu sabah araçtan memnundum ancak öğleden sonra yol tutuşu yoktu. Harika bir seans değildi ve mutlu değilim.” dedi.

Şampiyonada takım arkadaşı Hamilton’un arkasından 2. sırada yer alan Button, yarınki yarışta güçlü puanlar kazanabileceğini söyledi.

Button “En azından gridin temiz tarafındayım ve yarış için 2 set temiz lastiğim var. Umarım başlayacağım yerden mücadele edebiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Button lastiklere yumuşak davranan bir sürüş stiline sahip, doğal olarak lastikleri tek turda Lewis gibi ısıtamıyor, ve araçtan istediği verimi alamıyor. Yol tutuşu lastiklerin kazandığı ısıya da bağlı ve bu sebepten Button'ın bu şikayeti normal.

    Ayrıca Lewis araca karşı daha hırçın olsa bile ayar konusunda daha iyi sanırım. Araca eklenen parçalardan istenen verimi önce onun sağlaması bunun bir göstergesi. Jenson yarış için ne tür lastik kullanacağını epey düşünecektir, yine kumar oynayacak ve muhtemel ki yine kazanacaktır.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    Massa ve button hep şikayetçi diğer pilotlar nasıl yapıyorlarsa.

    ondan sonra bırakırım demeçleri bencede bırakın.

    bırakın ki daha yetenekli pilotlara yol açın.

  3. Button mücadeleyi bıkarmıyor. McLaren ile belirlediği güzel bir stratejiyle yüksek sıralara tırmanacağı düşünmek yanlış olmaz. Daha önce de böyle yaptı Button.

  4. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    sert lastiklerle başlayıp startta 2 3 sıra kazanabilirsen çok geç pitstop yaparak büyük bir avantaj elde edebilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir