Hamilton: "Son Seansa Kalmak Beni Rahatlattı"

yazar:

kategori:

Yarışa beşinci sıradan başlayacak olan Lewis Hamilton, “Bugün aldığım sonuçtan memnunu. Son seansa kalabilmek beni rahatlattı. Zamanlar çok yakındı. Otomobilden son damlasına kadar tüm performansı çıkarttım. Yani bugün yaptığım işten memnunum.”

“Elbette, yarın çok çalışmamız gerekecek. Ama her şeyi hesaba katarsak, burası bizim için iyi bir pozisyon. Pistin temiz tarafında, ki bu oldukça iyi bir şey. İlk viraja kadar önümüzde uzun bir yol var. Her şey olabilir. Tekrar mutlu olduğumu söyleyebilirim.”

“Otomobilimiz bu pistte şimdiye kadarki en iyi durumunda. Yarın da işimize odaklanmaya devam edeceğiz. Son yarışlardaki gibi iyi start almam gerekiyor. İlk virajı sorunsuz geçip sonra da yola devam etmem gerek.”

“Gridde birkaç sıra kazanmak harika olur çünkü burada geçiş yapmak çok zor. Yine de biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben buna hazırım. Elimden geleni ardıma koymayacağım.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. enzo ferrari avatarı

    sennanında buna benzer bir resmi vardı

  2. erhan aydın avatarı

    hamiltonun massayı geçmesi olasılığı neyse alonsonunda weberi geçmesi aynı.geçişin zor olduğu böylesi bir pistte yarış içinde anca hamiltonndan geçiş izleyebiliriz.ama öndekilerde hamiltondan bariz bir şekilde hızlı(araç olarak)yağmur olmazsa sıkıcı bir yarış izleriz diye düşünüyorum.

  3. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    yarın ki yarışta herkes starta bel bağlamış anlaşıldı.

    herkes farklı bir senaryo

  4. efendimayin  avatarı

    5. kalkması iyi kalkışta massa geçse alonsoyu bırakmaz podyum mümkün iyi kalkarsa bence. Yarışta zaten mclaren çok iyi.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    "Elimden geleni ardıma koymayacağım."
    yoruma açık iddalı bi cümle kurmuş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir