Hamilton, Vites Kutusu Sorunu Yaşadığını Söylüyor

yazar:

kategori:

Yarışı Fernando Alonso’nun ardında götüren Hamilton, 24. turda mekanik sorun nedeniyle aracını kenara çekmek zorunda kaldı.

BBC’ye konuşan Hamilton “1. viraja girdim, hızlanmaya başladım ve garip bir titreşim oldu. Şaft gitmiş giviydi ancak şaft sorunu yoktu, vites kutusu sorunuydu.”

“Aslında frenlerde sorun yaşıyordum ve o kayboldu, ardından vites kutusunda yaşadık ancak biliyorsunuz ki bu bir yarış. Yakalamak için çok sıkı çalışmak zorundayız.” dedi.

“Tabiki her küçük şeyin faydası olabilir ancak bugün çok puan kaybettik. Bu sene 2. kez oluyor ancak daha fazla sorun yaşamamak için sıkı çalışmalıyız.” dedi.


Yorumlar

  1. itiraaf ediyorum bu adamdan en basından beri hoslanmadım.. f1 e cok kisisel yakklasıyormus gibi geliyor.. kimi iletişim kurmayı sevmez ama bu iletişim kurdugunda bile soguk geliyor bana..
    itiraf ediyorum pilotajı ketifli yarıslara ayrı zevk katıyor.. sanırım takım buttonu daha cok sevilsin takım diye mi aldı nedir.. bilemiyorum bu adama karsı hep mesafeliyim.. ama pilotajınıda seviyorum…

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Çaylak Hamilton Puhaha 😀
    Kardes iq kac 😀

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Çaylak Hamilton Puhaha 😀
    Kardes iq kac 😀

  4. çaylak haa!hiç güleceğim yoktu…

  5. İlahi adalet.Her zaman red bull'un başına gelecek değil ya sorunlar.

  6. Yazık oldu muhetemel bir 3. lük yandı …

  7. kötü bir start almıştı ama hemen telafi etti. sanırım telsizde daha önce araçta bi vibrasyon olduğunu söylemiş. ama anladığım kadarıyla bu frenlerden kaynaklanmış. yarışta vites kutusu iflas etmiş. iki farklı problem yaşamalrı mc laren için tuhaf.

  8. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    o çaylak genç pilot dediğin adam,senin ve senin gibilerin en büyük korkulu rüyası ve en büyük kompleks nedeni..bak bakalım bu sezon kim çaylak gibi sürüyor kim usta gibi sürüyor,sorunun yanıtını bulamıyorsan ben sana burdna yardımcı olurum,uydurma değerlendirmelerle değil,bariz istatistiklerle..

  9. Bu adamdan hoşlanmıyorum ama ÇOK BÜYÜK BİR PİLOT

  10. küskü üzüldüm açıkçası…neyse ilerde başa gelecek daha büyük musibetlerin kefarreti olsun inşaallah…

  11. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Her çaylak genç pilotun başına gelebilcek şeyler, moralini bozma…

  12. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    tek kelimeyle yazık oldu,muthemel 3 ya da 4. lük böyle bir arıza ile ucup gitti,zaten bu yavaş modda en iyiy çıkarma durumları oldukça sıkıcı olmaya başladı,neyseki sen varsın da yine de birşeyler yapmaya çalışıyorsun,button un halini görünce senin neden ayrı bir kategoride olduğunu anlamak zor olmuyor..canın sağolsun.

  13. neyse artık önümüzdeki 175 puanı kapsayan 7 yarıştan alabileceğimizin en iyisini almaya bakalım ve mp4-25 imizi deli gibi geliştirelim bir mclaren fanı olaraktan çökkünüm zaten şu olay dolayısıyle

  14. ahahahah ne kadar uzuldum anlatamam.
    bom bom bom hamalton :):):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir