Button: "Çok da Kötü Bir Sonuç Değil"

yazar:

kategori:

Button, iyi bir kalkış yapmasına rağmen ilk viraja girerken karambol yşaadı ve oldukça sıra kaybetti. 5-6 sıra daha kaybeden Button yarışı 8. sırada tamamladı.

Button “Hafta sonu çok iyi başlamıştı. Antrenmanlarda iyi performans sergiledik ve sıralamalar için sabırsızlanıyordum. Ne yazıkki sıralamalar iyi değildi ve yarışa 11. sıradan başladım.”

“İyi bir kalkış yaptım ancak ilk viraja girerken dışarıda takıldım ve 4-5 sıra kaybettim.”

“Bu yüzden o pozisyondan 8. olmak çok da kötü değil. Çok fazla puan kaybettim ve takım sadece 4 puan alabildi ancak ilk 4 sürücü arasında çok büyük farklar yok. Ben liderin sadece 14 puan arkasındayım ve hâlâ her şey açık.”

“Zor bir hafta sonuydu ancak tekrar savaşacağız. Pozitif ve güçlü takımız ve daha önce de zor zamanlarımız oldu. Bu durumdan da umarım bu ayın sonundaki Belçika yarışında güçlü bir şekilde geri dönüş yaparız.” dedi

 


Yorumlar

  1. McLaren_Halil03  avatarı
    McLaren_Halil03

    Bence McLaren icin iyi bir sonuç olmayabilir ama McLaren takımı ilk olarak arabalarını güncellme yapmalı samet birol'a katılıyorum eger güncelleme olur McLaren Takımı çok daha iyi sonuçlar alabilir.

  2. samet  birol avatarı

    bence sorun arabadaydı mclaren güncelleme yapması lazım

  3. geçen yılki brawn bu yılki red bull kadar baskın değildi. buna rağmen vettel in durumu ortada. demek ki en iyi araçla dahi olsa şampiyon olmak yetenek istiyor..

  4. evet evet haklısnız her zaman diyorum hep diyeceğim alonso kimi lewis shumi vasat araçla şampiyon oldu ya hala geçen sene aracı iyiydi bahanesini yapın siz yada sen mi demem gerekti! yeteneksiz biri olsaydı 10 küsür yıl yarışmazdı sanırım..

  5. Yahu yapmayın Button sanki pistteki en kötü pilotmuş gibi.

    Belki Lewis, Fernando ya da Sebastian kadar baskın bir yeteneği yok, Mark kadar agresif değil belki ama ciddi bir yarış zekasına sahip. Avustralya Gp'de kumar oynayarak aldı o birinciliği.

    Jenson belki o pistin en büyük pilotu değil ama bugün yarışan pilot da o değildi. Tek yarışa bakarak onu silip atamayız. Daha iyi bir yerde olmayı hak ediyor.

    Onu belki de bize harika ataklar izletmediği için beğenmeyebiliriz, Lewis'in gerisinde kaldığı için beğenmeyebiliriz. Ama küçümsememek lazım. Yumuşak sürüş stili çoğu zaman ona ciddi avantaj getiriyor ve bunu yarış zekası ile birleştirince iyi sonuçlar alıyor.

  6. murat levent avatarı

    Arkadaşlar button zaten buydu, bakmayın geçen sene önde başladığı yarışları aracında ilk yarı üstün olması sebebi ile domine etti, ama sonra ne oldu, başladığı yerden 1 ileri 1 geri yaptı en fazla sezonun geri kalanında. Kısaca button işte.

    Diğer yandan koba gerçekten çok iyi işler yapıyor. Geleceğini çok parlak görüyorum elinde iyi araç olursa şayet.

  7. Dedim yine button 1. olacak erken pite daldı yine ilk 3 e girebilirdi ancak eski uygulama yokki artık , o olsaydı ilk 3 olabilirdi. ((Kazadan sonra))

  8. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    button,şu berbat performansını neye bağlayalım bilmiyorum ama ilk yarışlardaki iyi sürüşlerinden eser yok ve şampiyonadaki yerin gerçekten de şaşırtıcı,bu şekilde önde olmayı ve şampiyonaya tutunmayı başarıyor olsan da bu tarzı hiç sevmiyorum bir an önce başka sürüşler göstermeni temenni ediyorum,bugün gerçekten de berbattın.

  9. Kobayashi 23. sıradan 6.lığa fırladı. Helal…

  10. murat levent avatarı

    Muhabbete bak, ilk 4 sürücü çok yakınmış, 5 inci çok uzak sanki. Komik adamsın button, hemde çok komik.

  11. tamam burası geçişe uygun olmayan bir pist. ama en azından bir atak yapmayı en azından denemesini beklerdim button'dan. önünde bir sauber vardı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir