Brawn'dan Tam Destek: "Schumacher Tehlikeli Değil"

yazar:

kategori:

Brawn “Çok zordu, Michael çok zor bir savunma yaptı ve hakemler de zor bir karar verdiler.”

“Bir an bile Michael’in Rubens’i duvara vurmaya çalıştırdığını düşünmedim ancak o, Rubens’in içeriye girme cesaretini göstermemesi için çalıştı çünkü oranın kendisi için korunmasız bölge olduğunu biliyordu.”

“Ancak sonunda ona yeterli boşluğu bıraktı. Bıraktığı boşluğun marjinal ve zor olduğunu söyleyebilirsiniz.”

“Manevranın ilerleyen anlarında Rubens’ten uzaklaştığını görebilirsiniz. Rubens’in o an orada olacağını beklemediğini düşünüyorum çünkü bu manevra, virajı düzlükten uzak olmayan yerlerde olan türdendi.”

“Rubens son virajda yeni lastikleriyle çok iyi çıkış yakaladı bu yüzden bnu tartışmanın çok yönü var ancak bu tür şeyler saniyenin çok kısa dilimleri içerisinde olur.”

“Tehlikeli bir şekilde bitmiş olabilir ancak Michael’in böyle bir şey istediğini düşünmüyorum.”

“Michael pozisyonunu koruyordu ve Rubens’i dışarı açılması için zorluyordu.”

“F1 zor bir sektör ve size her zaman yolu açarsanız, herkes size atak yapar. Ve F1’de savunma yapamayan sürücüleri ve bunları yapanları biliyorsunuz.” dedi.

Brawn ayrıca, Barrichello’nun eski takım arkadaşı olması nedeniyle Schumacher’in bu kadar sert olduğu sözlerini kabul etmedi.

Brawn “Kesinlikle Schumacher açısından böyle bir şey yok! Michael bu konuda yorum yapmadı. Rubens’in ise geçmişi hakkında yorum yaptığını biliyorum. Ancak Michael yapmadı. Rubens’in aklında bazı şeylerin olduğu açık.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir