Massa: "En İyi Sonucumu Aldığım İçin Mutluyum"

yazar:

kategori:

Massa, MAcaristan’da hep sorun yaşıyordu. 2007’de sıralamalarda yakıt sorunu nedeniyle erken elendi ve yarışta yükselemedi, 2008’de yarışın neredeyse tamamını lider götürdükten sonra damalı bayrağa 3 tur kala motor patlattı, 2009’da ise sıralama turlarında bilinen büyük kazası gerçekleşti.

Massa “Bu, Macaristan’daki en iyi sonucum oldu ve kazamdan bir sene sonra bu sonucu aldığım için mutluyum. Her şeyi dikkate alırsak olumlu bir sonuç oldu.”

“Startta çok fazla yol tutuşu yoktu ancak pistin kirli tarafında olduğum için bunu bekliyorduk. Bugün uçan rakiplerimize karşı elimizden geleni yaptık. Güvenlik aracı piste çıktığında pite girme doğru karardı. Biz Webber gibi yumuşak lastiklerle çok fazla pistte kalarak onun yaptığını yapamazdık.”

“2 araç aynı anda pite girdiğimiz için Hamilton’a karşı pozisyon kaybettiğim doğru ancak şans benim yanımdaydı ve pozisyonumu geri aldım.”

“Bir hafta önce Hockenheim’da ve sezon başında Bahreyn’de en hızlı bizdik ancak onun dışında Red Bull’lar her zaman en güçlü taraf oldular. Yaklamak için gelişimi sürdürmeliyiz. 4 hafta sonra Spa’da onlara göre nerede olduğumuzu göreceğiz.”

“Benim için şampiyona tabiki burada durmadı. Çok özel bir haftaydı ve hem benim hem de takımım için olumlu bir hafta oldu.” dedi.


Yorumlar

  1. kerim sisman avatarı

    2. olan alonsonun basın toplantısında suratı asık, ama dorduncu olan massa halinden memnun. artık massanın gitme zamanı gelmiş.

  2. aslında gerçek anlamda zorlamasının hiç anlamı yoktu. alabileceği maksimum puanı aldı mevcut koşullarda. ama yine de tat vermiyor

  3. Massa sen de bu sene kendine gelemedin gitti. Takımda ne türlü zorluklarla karlaştığını az çok bilsek de senden daha fazla performans bekliyoruz.

  4. Çok fantastiksin Felipe.

    Komik.

  5. kemakinen35  avatarı

    bu yorum yanlış sayfada.pardon bunlar bariccello için.sorry massa

  6. kemakinen35  avatarı

    ne doluymuşun be sen . schumacher ne kadar büyük bir pilotmuş şimdi daha iyi anlasılıyor senin sözlerinden. sen hangi takım arkadaşını yendinki zaten. he diyebilirlerki schumi birinci pilottu çünkü o schumi.şayet 2005 yılını izlememiş olsaydım tamam derdim sende schumi kadar büyük pilotsun. o rezalet arabayla schumi en azından şavaştı.tıpkı geçen sezon raikonenin yaptığı gibi.2005 te kaç puan aldın schumi kaç puan aldı bak.ne kadar kinin varmış belli ediyorsun .weberde harika bir duygu demiş.işte siz bu kadar pilotsunuz onu ya rüyada yada böyle bir arabayla yenersiniz…………

  7. 2.pilot için iyi bir sonuç tabii…hey gidi massa ne hale getirdiler seni…kuzu kuzu denilenleri yapmaya devam et. zaten bunları seve seve olmasa s… s… yapacaklarını bildikleri için takımda bıraktılar. oyun oynamana devam et 4-5-6.lık gibi dereceler çok sevin mutlu ol. zaten ilk 3 e giremezsin. es kaza olursa şayet arkanda santanderin sponsor olduğu pilot o zaman almanyadaki mesajın aynısı tekrarlanır. ha arkanda değilse bile çok kıskanacağı için senin ilk 3 e girmene yine bir mesaj verirler. ****…

  8. serdar yakut avatarı

    sanki bu yarışta fernandoya biraz daha mı yakındı bana mı öyle geldi.en hızlı turlarda fark 0.130.arkasında vettel olmasa alonso sonlarda zorlamadı diyeceğim ama.gerçi bu durum pistten de kaynaklanıyor olabilir.bir de spada farka bakmak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir