Domenicali: "Her Şey Mümkün"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Mark Webber, 5. sırada yer alan Ferrari pilotu Fernando Alonso’nun 20 puan önünde yer alıyor. Takımlarda ise Ferrari 74 geride, 3. sırada yer alıyor.

Domenicali “Baştan beri bakarsanız onlar istikrarlı bir şekilde herkesten hızlıydı. Türkiye ve İspanya gibi belli pistlerde 1 saniyeden fazla hızlı olmayı başardılar ve burada da maksimum farkı gördük.”

“Bunun dışında Valencia, Kanada, Silverstone gibi farkın daha küçük olduğu yarışlar da vardı bu yüzden onların baskın olmasına izin vermemeyi hedefliyoruz.”

“Şampiyonluk mücadelesi vermek için gelişim açısından maksimumu başarmalıyız ve maksimum puanları kazanmalıyız. Macaristan’da gördük her şey mümkün ve harhangi bir kişiye bir şey olabiliyor.” dedi.

Domenicali, Spa ve Monza gibi yere basma gücünün çok önemli olmayacağı pistlerde durumun değişeceğini düşünüyor.

Domenicali “Dediğim gibi bir hafta önce biz vardık ve bu hafta 1 saniyeden daha fazla gerideydik bu yüzden açık olmalıyız, bunu anlamalı ve her yerde daha fazla yere basma gücü bulmaya çalışmalıyız.”

“Önümüzdeki Spa ve Monca yarışlarının koşulları tamamen farklı olacak ve pistin farklı aero ayarları ve farklı areo ayarlarının etkisiyle birlikte neler olacağını göreceğiz.” dedi.

Domenicali ayrıca Macaristan’da 2 ve 4. sıraları elde eden pilotlarını övdü.

Domenicali “Bizim üstümüze olan büyük odaklanmanın ardından pilotlarımızın performansını görmek harikaydı.”

“Fernando harika bir yarış çıkardı ve kendisinden daha hızlı olan sürücüyü uzun süre arkasında tutmayı başardı ve Felipe de harika bir yarış çıkardı. Harika performans gösterdi ve geçirdiği büyük kazanın ardından nasıl birisi olduğunu gösterdi ve Ferrari ailesinin bir parçası olmayı gerçekten hakediyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    bu adama da gıcık oluyorum .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir