Domenicali: “Kafalarımız Tatilde Değil"

yazar:

kategori:

“Tatilde olacağız ama bu beyinlerimizin çalışmayı bırakacağı anlamına gelmiyor. Belki insanlar normal çalışma alanının dışına çıktığında daha yeni ilhamlar bulabilir ve ben bu tatilin yeni fikirler konusunda verimli geçmesini umuyorum. Her şey söylenip yapıldığında fark yaratabilirsiniz.”

Konu Almanya Grand Prix’sindeki olaya ve esneyen ön kanatlara geldiğinde Domenicali, “Dünyada bu kadar ikiyüzlülük görünce şaşırıp kalıyorum. Söylemek istediğim başka bir şey yok; yapılacak çok iş var.”

“Takımım sezonun puan alamadığımız döneminde çok iyi çalıştı. Temmuz ayının ikinci yarısı bizim için çok iyi geçti ve umarım sezonun geri kalanı için doğru enerjiyi kazandırmıştır. Yapılacak çok işimiz olduğunu biliyoruz çünkü hâlâ en iyi otomobile sahip değiliz. Ama bu sadece bizim için bir teşvik olmalı. Bunu birkaç gün önce Fernando ile birlikte söyledik: Eğer daima yukarılarda olmayı başarabilirsek o zaman yaptıklarımızdan memnuniyet duyabiliriz.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    resim çok anlamalı yine bir takım emri yolda sanırım :)))

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    f1one FF, bu kadar saçmalanmaz,seninki buyuk kabiliyet. 1.ortada hırsızlık yok o sizin uydurmanız. 2. mühendislerin kendi arasındaki evraklardan bahsediyorsun bu dosyalar adamın evinde bulundu mclaren fabrikasında değil dolayısıyla ne yapalım her mühendisin başına özel ajan mı dikelim. 3. amaç mclaren den şampiyonluğu almaktı bu iki mühendise ne oldu? hiçbirşey. 4. araç incelendi mi? ewet. ne bulundu? hiçbirşey. 5. ceza neden verildi? alonso sağolsun email almış, simülatörde ferrarinin ayarını denemiş miş. ferraride zamanında mclaren takımının telsiz konuşmalarını dinleyerek bu tür şeylere ulaşıyordu zaten. yani olay basit mosley+ferrari+alonso=farklı bir sonuç bekleyene ancak saf'ın kralı denir.

    sizin gizli kapaklı anlaşmalarınızdan bahset arkadaşım. senlerce kandırılmış F1 seyircisinin durumundan bahset. işinize gelmez doğal olarak.

  3. • Mc Laren ~Mercedes GP~
    mclaren redbull'u kopyalamaya baslayan ilk takımdı. Ferrarinin bugune kadar neler yaptığı neler buldugu ferrariden kimlerin neyleri kopyaladığı belli.

    Burda şov yapıyorsun Mclaren 2007 de Ferrari'ye karşı aciz kalmış ezilmiştir ve careyi aracımızı kopyalayamada bulmuştur. Hatta parça falan değil belgeleri çalarak bütün aracımızı kendilerinde uygulamışlardır Ferrari o sene 4 araçla yarışmıştır ikisi çakma gri renkli 🙂 2008 de de bizim aracların bilgileriyle yapılandılar doğru Mclaren bir sürü şeyler bulabilyorya o zaman bulamammışlar 🙂 Hatta alonso ile hamilton arasındaki mail trafiğindeki konuşmaya bakın
    Kırmızıların ağırlık dağılımını gördün mü ? Cevap : Evet gerçekten çok ilginç 🙂 yani şaşırıp kalıyor mclarenciler boyle :).
    Neyse bir f-kanal yaptı diye burda zırvalıyorsun ama kac tane yapıyı kopyaladığınızı yazmıyorsun. Neyse bugune kadar kopyacı takımın kralının mclaren olduğu belli. Ama fotokopici cocuk mclareni ele verdi 🙂

  4. Bu saatten sonra Redbulla farkın kapanacağını sanmıyorum eldeki tek şans şampiyonluk potasındayken Webber-Vettel ve Redbull yapacağı acemilikler olur…

  5. burak bocek avatarı

    Tabiki ayaklarımızı yerden kesemeyiz.Bir duble ve bir podyum ile geri dönsek bile çalışmayı bırakmamalıyız.Mühendisler ve pilotlar araç daha çok nasıl gelişir,sıradaki yarışlar nasıl olucak,mahkeme sonucu ve esnek kanatlarla ilgili epeyce meşgul durumda olucaklar.Önce güzel bir tatil sonra işe devam.Etrafımızda mahkemelere,suçlamalara çalışan çakallar da olsa hepsine karşı en azından pilotlar şampiyonasında sonuna kadar savaşıcaz inşallah

  6. erhan aydın avatarı

    takım emri konusunda da olabilir diye düşünüyorum.gerçi tekraro tartışmaların fitlini ateşlemekde istemiyorum.ama takım emri bizim takımda yok diyen koca bir yalancı ve iki yüzlüdür.sadece iyi kamufle etmişsinizdir.şimdi birileri aynen siyasette ve fener-cimbom tartışmasında olduğu gibi "yok seninki,yok benimki" muhabbetine dalar.

  7. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Domenicali neyi bulmuş acaba?
    fkanal o başkasınındı egsoz, esneyen kanat tüh hepsi başkalarının fikri.

    aa evet “Kafalarımız Tatilde Değil" cümlesinde saklı fikir
    reklam çekimlerinde test yapmayı buldu, onu kastediyor yine:)

  8. Aynen öyle. McLarenin F Kanalı da böyleydi. Zaten bunu kastediyor iki yüzlülük derken. O zaman ne kadar da masum konuşuyordu Whitmarsh.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir