Berger, Vettel-Ferrari Söylentilerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun ortağı Gerhard Berger, Sebastian Vettel’in gelecek sene Ferrari’de yarışacağı yönünde çıkan söylentileri yalanladı.

Alman pilot şu ana kadar Toro Rosso’da gösterdiği performans ile herkesi etkiledi ve bu hafta çıkan bazı haberler Vettel’in 2009’da Ferrari’de Massa’nın yerine geçebileceği yönündeydi.

Ancak Berger, Vettel’in en az 3 sene daha Red Bull ailesinin pilotu olacağını söyledi.

Berger "Vettel’in Red Bull ile 3 senelik anlaşması daha var ve önümüzdeki 3 sene Red Bull’da olacak. Artık BMW ile de işi yok, % 100 Red Bull’un." dedi.

Massa da bu söylentileri yalanladı. Massa "3 senelik anlaşmam daha var ve takım içerisinde çok rahatım ve herkes mutlu."

"Kesinlikle son yarış takım içerisindeki herkes ve pilotlar için fantastik değildi ancak sadece bir sonuç takım içerisindeki her şeyi değiştirecek değil."

"Herkes pilotlardan ve takımdan mutlu. Eğer hatırlamıyorsanız benim takımla 3 senelik anlaşmam var." dedi.


Yorumlar

  1. erdal çoban avatarı

    Sevgili Felipe.O koltukta kimlerin sayesinde oturdugunu herkes biliyor:))
    Nicolas ve Schumi olmasa sen asla orda olmazdın.Senin gibi kabiliyetsiz birinin ne işi var Ferrari gibi bir takımda?Seneye inşallah Alonso gelir senin yerine,yada Vettel.Kim gelirse gelsin,senden iyi sürer :))

  2. coulthardın yerine geçecek

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    alonso nun bilmem kaç yıl anlasması vardı yanlıs hatırlamıyorsam.yani bişi olacak diye soylemiyorum ama anlasmayı teminat olarak gostermesi cok mantıklı degil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir