Mclaren: "Ana Rakibimiz Webber"

yazar:

kategori:

Şampiyonluk için mücadele eden 5 pilotun dünkü yarışta sorun yaşaması ve diğer ikisinin ilk 2 sırayı elde etmesi ile, liderle 3. pilot arasında 31 puan fark oldu.

Ancak Lider Hamilton’la 2. sıradaki Webber arasında sadece 3 puan fark var.

Martin Whitmarsh “Matematiksel olarak en yakın olan Webber. O, güçlü bir sürücü ve çok iyi sürüyor bu yüzden bizim ana rakibimiz o. Ancak yine de hâlâ bir çok pilot var.”

“Harika bir şampiyona oluyor ve sezon ortasını geçtik. Şampiyonada lider olmak harika. Markalar şampiyonasında da lider olmamız gerekirdi diye düşünüyorum. ancak şu an için bir puan gerideyiz ve yarışlar devam ediyor.” dedi.

Webber, takım arkadaşı Vettel’in 28 puan önünde olsa da Whitmarsh Red Bull’un tek pilota odaklanacağını düşünmüyor.

Whitmarsh “O konuyu düşünmeden duramıyorum. Onlar genç pilotu seviyorlar bu yüzden tamamen Mark’ın arkasından gideceklerini düşünmüyorum.” dedi.

Red Bull Takım patronu Christian Horner da şu an için tamamen Mark Webber’i desteklemelerinin mümkün olmadığını ve aksi halde bunun takım emri olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. Vettele gaz veriyorlar

  2. bence alonso dahil 5 pilotun da şampiyonluk şansı var. 6 yarış daha koşulacak, çok uzun bi mesafe. ancak bizim singapur güncellememiz işe yarar ve redbull'un ön kanadı esnemeyi bırakırsa en büyük aday mclaren olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir