Hamilton, İtalyan Taraftarlarla Buluşmak İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Mclaren sürücüsü, Ferrari’nin evinde çok belli olmasa da Mclaren Mercedes’i destekleyen çok taraftar olduğunu ve kendisinin de İtalya’da karting yaparak büyüdüğü için bu yarış öncesinde sabırsızlandığını söyledi.

Hamilton “Belçika’daki galibiyetimiz takım olarak asla pes etmediğimizi ve zor durumlardan öncesine göre daha güçlü bir şekilde çıkabileceğimizi gösterdi. Bu takım inanılmaz bir mücadele ruhuna ve galibiyet aşkına sahip ve umarım şampiyonanın son yarışlarına girdiğimiz bu dönemde Spa galibiyeti sadece bir başlangıç olmuştur.”

“Bu yarışı kazanmak istediğimi asla gizlemedim. Monza inanılmaz ve tarih ve hikayelere sahip bir pist. Orada, dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz bir hava mevcut. Orası sizi limitlerde sürmeniz için zorlayan bir pist ve gelecek hafta sonu sonuna kadar zorlayacağım.”

“Sonunda yarış hafta sonu İtalyan taraftarlarla biraraya geleceğim için heyecanlıyım. Ben büyük ölçüde İtalya’da karting yaparak büyüdüm bu yüzden oradaki taraftarların Formula 1’e ve genel olarak motor sporlarına olan tutkularını ve desteklerini her zaman takdir ettim.”

“Her zaman açık olmasa bile Vodafone Mclaren Mercedes takımının İtalya’da önemli derecede destekleyenler olduğunu biliyorum. Bu yüzden umarım tüm takım, Formula 1’in klasik pistlerinden olan Monza’da bir başka güçlü hafta sonu geçirir.” dedi.


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ben o lafı esprisine dedim biliyorum bende dövmeyeceklerini siz espriden anlamıyosanız ben napım:Dalonso haklı olarak eşit şartlarda yarışmayı sevmez çünkü o alonsodur her gittiği takıma 0.5 saniye kazandırmıştır bu hep böyle olmuştur haklı oarak 1.pilot olmayı ister siz mclarenciler sakın pilotları eşit şartlarda yarıştırıyoruz demeyin bana dünya alem biliyo buttonun 2.pilot olduğunu eşit şartlarda yarıştıranda bi takım yok redbulda vetteli kayırıyodu webber ağızlarının payını verdi şimdi eşit davranmak zorunda kaldılar hiç değilse ferrari mclaren gibi saman altından su yürütmüyo açık açık gösteriyo 1.pilot 2.pilot alonso ferraride kaldığı 5 sene içerisinde de bu hep böyle olacaktır beğenmeyene kapı açık çünkü alonso her zaman bir numaradır

  2. öncelikle bu yorumum ferrari taraftarlarına değil alonso taraftarlarına adam beni orada destekleyen çok sayıda taraftar olacak herkes mclaren bayrağı sallayacak dememişki belli etmeselerde mclareni destekleyen çok olacak demiş. bunada hemen alonso taraftarları atlamış yok döverler linç ederler yusuf zenbilci arkadaş f1'i futbolla karıştırıyor diye birçok kez yorum yapmıştım ne kadar haklı olduğumu bugün yine gördüm.alonsocular içinizde neden bukadar hamilton düşmanlığı var anlamıyorum ama tahmin edebiliyorum benimde desteklediğim pilot hemde son iki senenin şampiyonu pilot bir çaylak tarafından mağlup edilseydi bende o pilottan nefret ederdim. :)))))))

  3. alonso okadar kötü biri olsa 2007 demiydi 2008 demiydi tam hatırlamıyorum yılın en iyi pilotu seçilmezdi ingilterede.

  4. 01McLaren01  avatarı

    kin duyan varsa alonsoculardır,ferrari taraftarları diye şahsen genellemem zaten bunun nedenide malum lewisin daha iyi bir pilot olması. massa taraftarı arkadaşlarda alonsoyu daha iyi anlayıp tanıdıklarına eminim. alonso ferrariye gelirkende söyledik bu adam eşit şartlarda yarışmayı asla kabul etmez diye. eğer eşit şartlar altında yarışıyor olsalar bunun adı massa kayırılıyor olurdu, daha öncede defalarca tecrübe edildiği üzere. alonso kendine herzaman shuminin tek adam olduğu yılları örnek almıştır ama anlayamadığı nokta ne kendisi shuminin tırnağı olur nede o tek adam dönemleri geri döner, öyle olmasını istersende kendini konseyin önünde bulur herkesi zor durumda bırakırsın. santander olmasa ferrari koltuğuna asla oturamazdı.. belki vettel şuanda ferrarideydi. monzayı lewis kazanırsa ne olurmuş taraftar piste girer döver filan 😀 ingilizlerde ne yapsın şimdi silverstoneda alonsoyu falakaya mı yatırsın yada start-finişte meydan dayağı mı atsın 🙂 maşallah espride hayal gücünün sonu yok.

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    eğer bu yarışı bu karaçocuk kazanırsa tifosiler piste iner bu adamı kovalarlar deplasmanda maç kazanmış takım gibi olcaktır karaçocuk ev sahibi taraftarlar piste inip dövmezler bunu inş:D:D

  6. "Şampiyona lideri Lewis Hamilton, sezonunun 14. yarışı olan İtalya GP öncesinde, ŞAŞIRTICI bir şekilde İtalyan taraftarlarla buluşmak için sabırsızlandığını söyledi."

    haberin kaynağı bile şaşırmış lewisin italyanlarla buluşmak istemesine bizmi kayıtsız kalacağız.

  7. Herkes Formula 1'le 2000 yılından sonra tanışmadı. Siz her yeri Türkiye sanıyorsunuz galiba. Dünyanın değişik ülkelerinde Formula 1'in tarihine bağlı olarak Williams,McLaren,Minardi gibi köklü takımların taraftarları var.

  8. Yahu bu nasıl bir bakış açısıdır anlamadım. İtalyan taraftarların hepsi neden Hamilton'a içlerinde kin beslesin anlayamıyorum. Tamam aşırı fanatiklerin böyle bir düşünce içinde olmaları beklenebilir de, içlerinde hiç mi centilmen, iyi pilota saygı duyan taraftar yok italyanların. bu nasıl bir genellemedir?
    Ben de mclaren taraftarıyım. Ve açıkça söylüyorum Alonsoyu ve Ferrariyi sevmiyorum. (Alonsoyu bizde yarışırken de sevmezdim zaten) Ama neden kin tutayım ki? Ya da neden adamın yetenekli bir pilot olduğunu kabul etmeyeyim ki?

  9. dört gözle bekliyorlarmış seni:)şaka yapıyor herhalde.sen kim seni destekleyen italyan kim.eminim bir kişi orada lewis diye bağırsa adamı linç ederler.o bağıracak adamda herhalde o kadar salak değildir değilmi.

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    @lost boy
    neden kapmasın ki

  11. Burak böcek, İtalyanlar Lewis'e neden kin kapmış?

  12. burak bocek avatarı

    İtalyan taraftarlarda seni bekliyordu sanki Lewis lafa bak adamlar en çok sana kin kapmış orda bir tane Lewis yada Mclaren bayrağı görürsen sen iyidir sanki İngiltereye gidiyor ya:)

  13. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    niye,mclaren pit ekibi salak mı da vettel in ingilizce bilmediğini sanacak,hiç basın toplantısı da izlemiyor mclarendekiler,laf ola beri gele,oradaki adamlar araçlarının pist üzerinde başarılı olmaları için bir taraflarını yırtarak çalışıyorlar ve kendini bilmezin biri de gelip bütün bu emeğin çöpe atılmasına neden oluyor,ne yapacaklardı yani vettel pite gelirken '' buyur çayımızı mı iç diyeceklerdi''?
    adam hem vurdu,hem yarışa devam etti,vurduğu adam da out oldu,ve bu kaza vettel i derinden etkiledi öyle mi? ama button nu ve mclaren mekanikerlerinin etkilenme hakkı yok öyle mi,el insaf biraz da vicdan

  14. Desenize Monza sıralamalarından sonra 'Hayatımın en iyi turuydu'cümlesini bir kere daha kullanacak.
    İtalyan taraftarların bu spora bakış açısı ve anlayışı diğer pilotları hem sevindiriyor hem de onlara güven veriyor.
    Monzada kazanmak ayrıcalıktır.Bunu tüm pilotlar biliyorlar.Gönül ister ki herkes kazansın ama ne mümkün.
    Vettel buraya daha bir baskı altında gelecektir.Button kazası eminim ki derinden etkilemiştir ama bana göre vetteli asıl şaşırtan ,cezasını çekmek için pit yolunda ilerlerken mclaren pit ekibinin sözlü ve hareketli tepkisiydi.Resmen kafasını çevirip onlara bakarak önlerinden geçti gitti.Aslında vettel el kol hareketi yapıp hakemleri protesto edecekti ama mclaren pit duvarı baskın çıktı.Belki bu tepki vettel aracından indiğinde de devam etmiştir.Vettelin ingilizce bilmediğini sanıp herşeyi söylemişlerdir.

  15. Bu adamın her yarışta bir güzellik görmesine hayranım,ama hiç bir zaman taraftarı olmayacağım.

  16. Ferrari'nin evinde galibiyet kazanmak paha biçilemez be Lewisim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir