Button, Monza'da Durumu Tersine Çevirmek İstiyor

yazar:

kategori:

Button, Vettel ile olan kazasından sonra önemli puanlar kaybetti ve 4. sırada bulunduğu pilotlar şampiyonasında lider olan takım arkadaşının 35 puan gerisine düştü.

Button “Açıkçası Spa’da yarışı tamamlayamamış olmam şampiyona açısından ideal değildi bu yüzden Monza’ya, şampiyonada tekrar güçlü olabilecek puanlar almaya kararlı bir şekilde gidiyorum.”

“Belçika’da tüm hafta sonu performansımız cesaretvericiydi, aracımızı hızlı bir şekilde geliştiriyoruz ve her zaman yeni bir şeyler öğreniyoruz bu yüzden bu formu gelecek hafta İtalya’da da sürdüreceğimize eminim.”

“Yine de paketin İtalya’daki piste tam olarak uyması için yapmamız gerekenler var ancak mühendislerimizin aracı anlama konusunda bir adım attıklarına eminim ve iyi bir durumda olmamız gerekiyor.”

“Monza’da yarışmayı seviyorum, orası tamamen farklı bir deneyim. Düzlüklerde minimum downforce ile inanılmaz hızda gidiyoruz ve oldukça dengesiz olan araçta yavaş olan bölümde yol tutuşu eksikliği yaşıyoruz. Öndeki rekabete bakarsak, zorlu ve heyecanlı bir yarış olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. Faster,, yarıştan sonra da şöyle bir basın açıklaması ''Ne olduğunu bilmiyorum.Massa'dan hızlıydım ve onu geçtim''

    podyumda yaşanan skandal, tribünlerin,basının ve tv de izleyenlerin haklı tepkisinden bahsetmeye gerek yok sanırım.

  2. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    @ jet man o dediğin Ferraride olur, burası McLaren.
    yoruma bak beri gel :)))
    burda alası olur demek istedi heralde, yok canım burda olsa olsa yakıt tasarrufu olur :))

  3. jet man o dediğin Ferraride olur, burası McLaren.

  4. şu noktadan itibaren button ne yapıp yapıp yarışlarda haminin tam önünde olmamalı.yoksa mclaren bir şekilde haminin öne geçmesini sağlar takım kararıyla.çünkü hami ve button arasında puna farkı arttı ve 6 yarış var.bunlardan belkide çoğunda rbr üstün olacak.o nedenle haminin alacağı 1 puanın bile önemi büyük

  5. Şampiyonanın sonunda Button nerede yer alır bilmiyorum ama, şampiyon olduğu seneden daha fazla saygı kazandı.

    Hamilton'a karşı diğer pilotların ( diaz, Kovalainen)düştüğü duruma düşmeyişiyle önümüzdeki sene için oldukça güçlü bir konumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir