Whitmarsh: "Kağıt Üstünde Favori Olsak da…"

yazar:

kategori:

Mclaren son yıllarda Monza’da hep güçlü oldu ve rakipleri de Mclaren’in bu sene de güçlü olacağını söylüyorlar.

Whitmarsh “Kağıt üzerinde Monza pisti bizim paketimize uyuyor gibi görünse de, aracı Formula 1’in bu yegane pistinde iyi bir şekilde performans göstermesi için hazırlamak kolay bir iş değil.”

“Monza’nın düşük yere basma gücü gerektiren, yüksek hızlı yapısı kendine has aerodinamik paket gerektiriyor ve o downforce seviyesine inmek çok kolay olmuyor. Bu hafta sonu hem Jenson hem de Lewis’e önde mücadele edebilecekleri bir araç vermek istiyorsak bir çok mekanik ve aerodinamik değişkeni uyumlu bir şekilde bulmamız gerekecek.”

“Açıkçası Lewis’in Belçika’daki galibiyetinin zamanlaması mükemmeldi ve önümüzdeki yakın yarışlar öncesinde tüm takıma motivasyon sağladı. Jenson’un talihsiz kazasından sonra ise onu sürücüler klasmanında tekrar güçlü yapmaya odaklandık.”

“Bu takımda inanılmaz derecede büyük mücadele olduğu sır değil ve bize galibiyet şansı vermek için uğraşan her bir kişiden gurur duyuyorum. Nasıl yarışlar ve şampiyonluklar kazanılır biliyoruz ve açıkçası bu hafta sonu da galibiyet için zorlayacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    mc larene başarılar dilerim

  2. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    onun amacı belli,ama kimse de istediği cevapları vermiyor,kendi kendine eğlenmeye devam etmeye daha fazla devam etmez,birileri birşeyler söylese çok hoşuna gidip küfür felan edecek ama işte kimse de onun kendi fan grubunda olduğu gibi hareket etmiyor,çünkü klasman farkı var bu konuda fazlasıyla..

  3. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    nihat sert isimli muhteremin yorumunu herkes iyi okusun, ibreti alem olsun. alonsocuların ruh halini çok iyi yansıtıyor.

  4. alonso_ kardeş lewisleri startta kalkamayacak inşallah hatta şöyle pert olmuş bir araç içinden çıksa(sakatlansın diyeceğim ama şimdi yine ortalık yine kızışacak) hiç fena olmaz hani:)

  5. vettel e artık haklı olarak patlamaya hazır bomba muamelesi yapılıyor. her an kime zarar vereceği belli değil. bu yarış için benim de favorim mc laren. aslında hamilton demeliyim. podyumun 2. basamağı için red bullarla savaşırız gibime geliyor.

  6. bu yarış cok cekısmelı olacak tabıkı ferrari macleren retbuldan bısey beklemeyın

  7. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    vettel yine bir pilotumuzun yarışını mahvetmezse duble yapabiliriz. geçmiş yıllardada monze Mclarene çok uyuyordu bu sene uzun dingil mesafesi ve f-duct ile çok daha iyi olmasını umuyorum…

  8. buraya yegane kanatlarla geldikleri için çok belirsiz oluyor. monza ve monaco gibi pistlere normal paketlerle gitmiyorlar, o yüzden böyle farklı pistlerde kimin nasıl performans göstereceği belli olmaz.

  9. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    2005 de double yapacak performansı patlayan lastiklerle çöpe attık,2006 da kötü sayılabilecek bir araçla polu alıp schuminin sadece 2-3 saniye arkasında 2. olduk,2007 de double yaptık,2008 de malum yağmurlar olmasaydı sonuç yine belliydi,2009 desen araç yine ortalama olarak kötüydü ve alınan pol ile beraber son tura kadar yakın ara 3. olma şansımız vardı eğer lewis in hatası olmasaydı..
    kısacası burası bizim için son yıllarda performans anlamında en kolay geçen yarış,tabii her zaman performanslar belirleyici olmuyor yarış sonucu için,bu sezon bunu red bull da oldukça fazla gördük,bizse genelde iyi olduğumuz yerleri kazandık bir şekilde,ve burada da kazanmamızı umuyorum,belki de double de yapabiliriz aksilikler olmazsa..

  10. red bull polü alırsa şaşırmam.

  11. son 4 yılda
    1 McLaren,
    1 Ferrari,
    1 Red Bull,
    1 Brawn kazandı.

    "Mclaren son yıllarda Monza'da hep güçlü oldu ve rakipleri de Mclaren'in bu sene de güçlü olacağını söylüyorlar."

    Gaza gelmemiz lazım.

    Burada herkes birşeyler yapabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir