Kubica Momentumu Koruyacaklarına İnanıyor

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, Belçika’da en son yarışta podyuma çıktı ve inanılan o ki bu sonuç, daha çok F-kanalın araca kattıklarından kaynaklanıyor.

Ve takım şu anda F-kanal konusunda kararsızken Kubica, İtalyan’da yine iyi bir performans göstereceklerini düşünüyor.

Kubica: “Aracın performansını değerlendirmede çok ilginç bir hafta sonu olacağını düşünüyorum. Spa, F-kanalın ne kadar güçlü olabileceği konusunda iyi bir örnekti. Sistemi takar takmaz daha rekabetçi olduk ve öndekilerle farkı kapattık.”

“Monza’da etkisi daha az olacak. Çünkü araçlar daha az sürtünme kuvveti ile yarışıyor ama yine de bir avantajı olacaktır. Bu yüzden hangi takımların kullandıklarını, bizim de kullanıp kullanamayacağımıza bakmalıyız. Bu pist bazı sürprizler doğurabilir. Bu yüzden sıra tahmine geldiğinde temkinli olmayı tercih ediyorum”

“Ama eğer araç Spa’daki kadar iyi olursa, Monza’da da rekabetçi olmamamız için bir neden yok”

Renault’un da çoğu çalışmasını 2011 aracına yöneltmesine rağmen yine de takım, senenin kalanında da R30’u güncelleme peşinde.

James Allison: “Sezonun bu döneminde bütün duyarlı takımlar, çalışmalarının çoğunu gelecek senenin aracı üzerine yapıyor ve biz de istisna değiliz. Bununla birlikte sezon sonundan önce gelecek daha güncellemelerimiz olacak ama dürüst olmak gerekirse senenin başında getirdiklerimiz kadar önemli olmayacak”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir